Annons

Hovmästare

Hooks Herrgård

Ansökan
Watersheds har åtagit sig uppdraget att rekrytera en Hovmästare till Hooks herrgård. Ansökan sker via ”Ansök här”-knappen nedan.

Om Hooks Herrgård
Hooks Herrgård är en fantastisk anläggning belägen 20 minuter söder om Jönköping. Här får du som gäst chansen att fylla på med ny frisk energi genom att ta ett behagligt bad i en av de ångande härliga utomhuspoolerna med underbar utsikt över Hokasjön. Flertalet gånger har vi blivit utsedda till Sveriges bästa mötesplats och har idag inte bara en av Skandinaviens bästa spa och fitnessanläggningar utan även två fina golfbanor. Dessutom har vi ett riktigt vasst kök och restaurang med ett glatt och proffsigt team som består av cirka 15 medarbetare med Monika Antonsson som restaurangchef.

Om dig
Älskar du serviceyrket och är en positiv och duktig medarbetare? Vill du jobba i vacker herrgårdsmiljö med härliga kollegor? Vi söker nu en 2:e hovmästare till vår restaurang i Herrgården som trivs med att jobba i team och som vill göra det lilla extra för våra gäster.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Hooks Herrgård har två restauranger och söker just nu en duktig 2:e hovmästare till vår restaurang i Herrgården. Denna restaurang gästas av både konferens- och privatgäster där vi erbjuder våra gäster en härlig frukostbuffé, lunchbuffé och á la carte. Som 2:e hovmästare är du restaurangchefens högra hand och arbetar i team tillsammans med vår 1:e hovmästaren.

Dessa är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
1. Du agerar arbetsledare för serveringspersonalen och organiserar, planerar och leder deras arbete tillsammans med den 1:a hovmästaren.
2. Du delar ansvar tillsammans med restaurangchefen och 1:a hovmästaren för schemaläggning och bemanning efter verksamhetens behov.
3. Du ansvarar för både inköp och inventering.
4. Du tar emot förfrågningar, beställningar samt planerar och sköter större arrangemang.
5. Du tar emot bordsbokningar, planerar och placerar gästerna så att restaurangen utnyttjas så effektivt som möjligt.
6. Du förbereder och skriver ut menyer.
7. Du ansvarar för kassan och stämmer av alla kassor efter arbetsdagens slut.
8. Du ansvarar för öppning och stängning av restaurang.

Dina personliga egenskaper
Vi tror att du är serviceinriktad, engagerad och driven. Du är van att ta egna initiativ, är ansvarstagande och inte rädd att ta i när det behövs. Du har tidigare erfarenhet av branschen och vi tror att du har arbetet som hovmästare eller med liknande arbetsuppgifter tidigare. Dessa är dina polerade personliga egenskaper:
1. Du är ordningsam, har servicekänsla ända ut i fingertopparna och en blick som är med och ser allt.
2. Du är engagerad och driven.
3. Du är inte rätt att ta eget initiativ och ansvar.
4. Du har förmågan att agera i grupp såväl som självständigt.
5. Du har en utpräglad social kompetens.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid där provanställning tillämpas. Arbetet är förlagt till vecko- och helgdagar både dag och kväll. Du blir direktanställd av Hooks Herrgård med vilken du även förhandlar lön. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval sker löpande varför vi rekommenderar att du snarast möjligt skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg. (Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller telefon). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar på mejl så snart som vi kallar till intervju.

Frågor
Har du frågor om tjänsten? Kontakta:
Michel Rizk
michel.rizk@watersheds.se
070 – 670 20 31

Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02