Annons

Hovmästare

Hotel Svea & Restaurang Piraten

Hotel Svea ligger i centrala Simrishamn på vackra Österlen med underbar natur och ett myllrande kulturliv. Vi är ett privat ägt hotell med 62 rum och ingår i Best Westerns hotellkedja med över 150 hotell i Scandinavian. Svea håller öppet året.

Nu söker vi dig som vill ge våra gäster den bästa av restaurangupplevelse. För att lyckas som Hovmästare inom Hotel Svea förväntas ett stort intresse för mat, dryck och en stor passion för service.

Du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid och du bör ha erfarenhet av att läsa av olika gästers behov. Arbetstiderna är framförallt kvällar och helger men även lunch kan förekomma. Utöver ordinarie servisarbete ansvarar du som Hovmästare för att kassa- och alkoholhantering följs enligt gällande rutin och regelverk.

Restaurang Piraten, vår anrika restaurant och matsal, med enastående utsikt över havet är en hörnpelare i hotellets verksamhet. Den inrymmer även en ny bardel. Restaurangen serverar hotellets gäster med frukost och har sedan öppet för lunch och middag. Gästerna är både lokala och tillresta turister, affärsresenärer, konferensgrupper samt högtidsstunder. Förutom huvudmatsalen har vi även servering på en balkong mot havet samt i Trädgårds Baren.

Tjänsten är 50 – 100 %

Vi tillämpar Visitas kollektivavtal.

Mejla din ansökan till vår Platschef Anna Isberg anna@hotelsvea.se

För mer information www.hotellsvea.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02