Annons
Annons

Hovmästare

Ellery Beach House

En middag hos oss är en social tillställning där det smakas, skålas och snackas högljutt medan man njuter. På Ellery Beach House har vi två fantastiska restauranger, Palmers & Coco Beach Club. I Palmers serverar vi medelhavsmat med inspiration från strandpromenaden i Nice, torgen runt Amalfikusten & livliga matmarknader i Tel Aviv. Coco Beach Club bjuder på en avslappnad atmosfär med satisfying Cali Style Food med influenser från Malibu & Palm Springs.

Tillsammans med alla våra anställda vill vi skapa en miljö som är olik allt annat, en miljö man kommer att älska att vara i, känna stor passion för och sist men inte minst, vilja göra sitt bästa för att våra gäster skall stortrivas.

Låter ovan som en miljö du skulle trivas i? Kul! Vi växer och söker nu en ny kollega som vill vara med och leda våra restaurangteam framåt.

Vem är du?
Vi söker dig som älskar att träffa nya människor och kan konsten att skapa serviceupplevelser utöver det vanliga. Du gillar att jobba i ett högt tempo, i en miljö fylld av puls och musik. Teamwork är din framgång och du vet vikten av att prioritera och hitta snabba lösningar. Du leder den dagliga driften på stora serveringsytor, både inne- och utomhus och gör det med en positiv inställning och alltid med glimten i ögat.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från ledande roller i en restaurang. Men viktigast av allt är att du vågar vara personlig, har driv och en personlighet som vi kommer ihåg och vill träffa igen.

Tjänsten är heltid. Arbetstiderna varierar och innefattar kvällar och helger.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02