Annons
Annons

Hovmästare/arbetsledare till Hamnområdet

Liseberg

Liseberg söker Hovmästare/arbetsledare till Hamnområdet (tillsvidareanställning)

På Hamnområdet driver vi ett flertal restauranger som alla har unika koncept och utbud. Som hovmästare/arbetsledare har du en varierande och fartfylld arbetsdag, och är en viktig medspelare. Du arbetar nära den operativa verksamheten, och ingår i en arbetsledargrupp som finns som stöd för restaurangchefen i den dagliga verksamheten. Som Lisebergare är du en ambassadör utåt sett – och har du en arbetsledarroll blir du dessutom en tydlig arbetsgivarrepresentant som både påverkar och lever vårt varumärke!

Skeppsmagasinet
Här serveras det god, prisvärd och miljöriktig mat och dryck för stora som små gäster, i en härlig miljö präglad av historier med anor från förr. Restaurangen har självservering och finns belägen i Lisebergs Hamnområde.

Arbetsuppgifter
Som hovmästare/arbetsledare på Skeppsmagasinet stödjer du områdeschefen vid snabbt uppkomna personalärenden, hanterar schemaändringar och bemanningsplanering. Du medverkar i uppdatering av arbetsmanualer och utbildningsmaterial och är delaktig i introduktioner och arbetsplatsutbildningar. Du är synlig i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du motiverar, inspirerar och stöttar dina kollegor genom hög närvaro under deras arbetsdag där ni tillsammans skapar upplevelser värda att minnas.

På Skeppsmagasinet svarar hovmästaren/arbetsledaren för att öppna och stänga våra enheter samt leda och fördela arbetet under dagen. Andra dagliga arbetsuppgifter består i att beställa varor, utföra servicearbeten på våra inventarier samt säkerställande att verksamheten följer de regler och rutiner som finns gällande servering av alkohol och livsmedelssäkerhet.

Utöver administration kring personal, scheman, löner, inventeringar, varubeställningar mm blir det även en hel del arbete i köket, till exempel att göra sallader och smörgåsar, och vid behov vara behjälplig med att preppa för varmköket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från arbetsledande position i liknande bransch, eller känner att det är dags att ta steget dit. Kunskap om livsmedelshantering (HACCP), och erfarenhet av att servera alkohol på ett ansvarsfullt sätt är meriterande, likväl som ett stort intresse för och en god kännedom kring mat och dryck. Många av dina kollegor är ganska nya i branschen, varför du behöver gilla att lära upp, coacha och stödja dina kollegor.

Du har tidigare visat på framåtanda och driv, och är motiverande och stödjande gentemot din arbetsgrupp. Du visar på ett gott omdöme i ditt beslutsfattande och är en förebild för dina kollegor. Som formell utbildningsnivå har du lägst gymnasiekompetens, har du andra relevanta kurser eller utbildningar är det ett plus.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 85% sysselsättningsgrad, och påbörjas enligt överenskommelse – gärna så snabbt som möjligt! Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Vi erbjuder dig nya och varierande utmaningar i vår härliga Lisebergsmiljö, och inte minst erfarenheter att vara stolt över senare i arbetslivet! Lön enligt avtal.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Ryan Wilson på mail; ryan.wilson@liseberg.se

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsterna kan tillsättas så snart vi har hittat våra nya kollegor, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02