Annons
Annons

Hovmästare med nyfikenhet för hållbarhet

Gullmarsstrand

Vi utökar med ytterligare en ny stjärna!

Vi är ett familjeägt hotell som ligger 0 meter från havet i Fiskebäckskil på Skaftö. Vi brinner för utveckling, att utvecklas och service, det sistnämnda skulle vi inte klara av utan vårt härliga team. Älskar du precis som vi att göra det där lilla extra för varje gäst? Då är du given i vårt team! Våra värdeord är Miljö, Värdskap, Gemenskap, Passion samt Mod, och efter det lever och andas vi varje dag! Det är en fartfylld miljö där vi arbetar med intentionen att vara en internationellt avslappnad havsnära miljö för våra gäster. Delar vi glädjen & passionen för mat, dryck och service? Sök idag!

Vem är du?
Vi arbetar tillsammans för att skapa en trivsam miljö och dina personliga egenskaper värdesätts högt. Du som person ska vara ansvarstagande, engagerad, positiv och klara av ett arbete i högt tempo. Flexibilitet och en hög grad av servicekänsla är också kvaliteter vi värdesätter. Tjänsten innebär även att du kan planera dagens arbete för dig och dina kollegor och att du är en god kommunikatör mellan kök och servis men även andra avdelningar.

Vårt mål är alltid att skapa en upplevelse som gör att våra gäster vill uppleva oss igen, igen och igen.

Ålder: från 20 år och uppåt
Erfarenhet: från serveringsyrket ja, som hovmästare nej vi hjälper dig som vill utvecklas
Språk: Svenska flytande och engelska i framförallt tal

Vad innebär rollen som Hovmästare?
• Leda och fördela arbetet i restaurangen
• Utveckla och skapa rutiner samt digitalisering
• Upplärning och coachning samt välinsatt i lagen om Ansvarsfull alkoholhantering
• Kommunikation med övriga avdelningar
• Personalplanering
• Kassahantering
• Delaktig i vårt hållbarhetsarbete i samklang med Svanen och Hållbarhetsklivet

Du förväntas att ha stenkoll på våra stamgäster och vad som händer i huset. Du bygger framgångsrika relationer med både befintliga och potentiella gäster.

Tjänsten
Heltidstjänst 100%, med sex månaders provanställning och med tillträde efter överenskommelse. Arbetstiderna varierar efter verksamhetens behov. Lön enligt ök. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Du kommer att vara delaktig i avdelningschefsgruppen som leder och utvecklar Gullmarsstrand.

Vi följer kollektivavtal och har generösa personalförmåner så som, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, rabatt på SPA behandlingar, på utbildningar inom branschen och lite annat. Vi hoppas nu att vi har skapat en nyfikenhet hos dig och att du vill höra mer.

Varmt välkommen med din ansökan på teamwork@gullmarsstrand.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02