Annons
Annons

Hovmästare/Personalkoordinator

Liseberg, Stjärnornas Krog, The Green Room och Rondo

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter drygt 400 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus som är helägt av Göteborgs Stad.

Innanför Lisebergsparkens grindar finns högklassiga restauranger och krogar, var och en med sin speciella inriktning. På Stjärnornas krog består utbudet av framför allt grillrätter och hamburgare, dessutom olika desserter, matiga sallader och charkuterier. Såväl restaurangens interiör som menyutformning har en tydlig koppling till parkens alla show- och musikuppträdanden. Rondo, vår egen showkrog, erbjuder våra gäster en högklassig upplevelse från scenen kombinerat med en härlig showmeny. På The Green Room bjuds på härliga vegetariska rätter.

Beskrivning
Som hovmästare och personalkoordinator är du en viktig medspelare. Du arbetar nära den operativa verksamheten och finns som stöd för restaurangernas chefer i det dagliga arbetet. Du är en ambassadör utåt sett – och i din arbetsledarroll som hovmästare blir du dessutom en tydlig arbetsgivarrepresentant som både påverkar och lever vårt varumärke!

Arbetsuppgifter
Du har en betydande roll vid bemanningsplanering och schemaläggning och arbetar nära och stödjer cheferna vid snabbt uppkomna personalärenden. Du fungerar som en länk mellan den praktiska och operativa hanteringen av medarbetarna och det administrativa planeringsarbetet. Tjänsten rapporterar till restaurangchef för Stjärnornas Krog och The Green Room men arbetar också på uppdrag av restaurangchef för Rondo.

Du är aktiv i verksamheten och verkar för att stärka Liseberg som företag och som varumärke. Du medverkar vid rekryteringar, vid introduktioner och arbetsplatsutbildningar samt är delaktig i arbetet med det systematiska arbetsmiljöarbetet. Dina administrativa uppgifter kombineras med en hovmästarroll, där du leder och fördelar arbetet i den operativa restaurangdriften. Du ger förutsättningar för goda gästupplevelser och verkar för en hög service- och kvalitetsnivå, och arbetar aktivt med att motivera, inspirera och utveckla medarbetare.

Kvalifikationer
Som formell utbildningsnivå har du lägst gymnasiekompetens, har du eftergymnasial utbildning är det meriterande. Du ska ha relevant erfarenhet från liknande arbeten, exempelvis av hantering av personalfrågor samt minst ett par års arbetsledarerfarenhet som hovmästare. Du har i tidigare arbeten visat på engagemang och ansvarstagande, och har glädje och energi att dela med dig av. 

Du förväntas ta egna initiativ med ett lösningsfokuserat förhållningssätt, och trivs med att arbeta med såväl planerade arbetsuppgifter som med kortsiktiga utmaningar. Du är väl förtrogen med våra värdeord och styrdokument och kan omvandla innebörden av dessa till en naturlig del av en Lisebergares sätt att hantera sitt arbete. Du känner dig redo för nya utmaningar, visar på ett gott omdöme i ditt beslutsfattande och är en förebild för dina kollegor.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning som påbörjas enligt överenskommelse. Arbetstidens förläggning är i hög grad knuten till Lisebergsparkens eller restaurangernas öppettider, vilket innebär arbete så väl dag- och kvällstid samt helger. Önskar du få mer information om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta restaurangchef Linnea Blom på telefon 0739-57 26 26.

Då vi rekryterar löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 februari. Varmt välkommen med din ansökan!

 Sök tjänsten här:

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02