Annons
Annons

Hovmästare till FågelbroHus

FågelbroHus, Värmdö

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

FågelbroHus ligger på Värmdölandet öster om Stockholm. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, bröllop och festvåning. På FågelbroHus finns 72 hotellrum. Vi har nyligen renoverat lobby, reception, bar, matsal, salonger och SPA/relax. Vi är ca 12 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra gäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.fagelbrohus.se

Om rollen
Vi söker en hovmästare till vår restaurang på FågelbroHus som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Huvudsakliga arbetsuppgifter är mat- och dryckesservering samt arbetsledning och planering av matsalsarbete. Du har kassaansvar samt verkar för att våra kvalitets- och försäljningsmål nås. Du hjälper även till med att planera och genomföra stora fester/arrangemang och bröllop tillsammans med restaurangchefen.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat på restaurang i liknande verksamhet, gärna med konferens och bröllop. Alternativt om du har arbetat med á la carte inom krogvärlden. Du har ett brinnande intresse för service, mat och vin. Du talar också svenska obehindrat.

Som person har du en glad och nyfiken personlighet. Du är lyhörd för gästernas behov, är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på FågelbroHus och där vi jobbar över gränserna.

Vi erbjuder dig

  • En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
  • Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
  • Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
  • En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde för tjänsten är enligt överenskommelse. Dina arbetstider är varierande dagtid, kvällar samt varannan helg. Tillgång till körkort och bil behövs. Vid frågor om tjänsten kontakta restaurangchef Caroline Söderberg tel. 073-3858000. Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02