Annons

HOVMÄSTARE TILL HOVÅS KALLBADHUS

Hovås Kallbadhus

Vi söker en hovmästare med härligt driv och känsla för detaljer som vill vara med och utveckla restaurangen på Hovås Kallbadhus. Gästerna ska mötas av god mat, vacker miljö och ett varmt mottagande. Vi är inne i expansiv och spännande fas där vi vill att du är delaktig i vår vision att sätta Hovås Kallbadhus på kartan som den självklara destinationen i Göteborg.

Vi har påbörjat utbyggnaden av vår paviljong och har många fler planer för hur Hovås Kallbadhus ska utvecklas – och vi vill att du är med och driver den resan!

Kvalifikationer och egenskaper

 • Ett brinnande intresse för mat, dryck och gästservice.
 • Du är en bra ledare med stor erfarenhet av à la carte-servering samt god vana av bordsservering och matsalsarbete.
 • Tidigare liknande arbete och yrkesutbildning inom restaurang ser vi varmt på.
 • Vana av att arbeta med Caspeco och back-office med Trivec är ett plus.
 • Förmåga att leda ett team i en full à la carte-restaurang en varm sommardag, liksom med hög klass hantera ett bröllopsarrangemang från uppdukning till stängning, men även en regnig dag i november kunna ta hand om en lunch själv.

 Arbetsuppgifter

 • Leda och delegera arbete för ditt team
 • Schemaläggning
 • Planering av den dagliga driften
 • Upplärning av ny personal
 • Genomförande av arrangemang och bokningar tillsammans med driftschef/ledning/hovmästare
 • Ansvara för dryckesmenyn och att kunskapen finns hos berörd servispersonal
 • Administrativt vid behov i form hanterande av större bokningar, skriva pm etc.

Som person är du entusiasmerande, trygg och ödmjuk i dig själv. Service är en genuin egenskap hos dig och du är mån om att gästerna och medarbetarna trivs. Du är driftig och ansvarsfull och inser även att struktur och uppföljning är viktigt för att få en fungerande verksamhet.

Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i ett företag med hög utvecklingspotential. Tjänsten är deltid till att börja med för att övergå i heltid till våren. Det är en tillsvidaretjänst, som inleds med provanställning. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Är detta du? Välkommen med din ansökan senast den 15 november: CV, personligt brev och gärna bild. Namnge dokumenten med ditt namn, tack! Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten så ring eller maila Charlotte Davidson, VD, 0709-423292, lotta@hovaskallbadhus.se

Om Hovås Kallbadhus

Hovås Kallbadhus är en oas. En liten bit av världen som vi menar är en av jordens vackraste platser. Endast 15 minuter från Göteborg, precis vid havet och med egen strand, har vi unika förutsättningar att fortsätta utveckla vår restaurang-, event- och konferensanläggning till en plats som är ”top of mind” hos allt fler människor. Vi har daglig verksamhet med lunch samt à la carte på kvällstid. Bordsservering gäller både under lunch och kväll. Beställningsverksamhet så som bröllop, företagsfester, privata fester och minnesstunder äger rum löpande under året. Vår verksamhet är unik och vi söker dig som vill bidra med din egen passion för kvalitet och utveckling! www.hovaskallbadhus.se.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02