Annons

Husfru

Runö Möten & Events

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 gästrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. Här finns dessutom ett poolhus med bastu och gym, allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Runö Möten & Events är miljömärkt enligt Svanen och Krav- certifierade. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events. Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.

Nu söker vi en HUSFRU som har sprudlande energi och servicen i sitt hjärta. Vi söker dig som har ett öga för kvalitét och detaljer, ett ledarskap med driv och värme, ett strukturerat arbetssätt och är en stark lagspelare.

Arbetet som husfru innebär en härlig blandning av operativa, administrativa och strategiska uppgifter. Du är delaktig i de dagliga arbetsuppgifterna på avdelningen. Du leder och planerar arbetet och driver utveckling av personal, arbetssätt och rutiner. Vi arbetar kontinuerligt med att förhöja upplevelsen av våra gästmiljöer och du är en viktig del i detta.

Tjänsten innebär:
•  Att strategiskt och operativt leda arbetet på städavdelningen.
•  Att leda ditt team på ett nära, engagerat och utvecklande sätt.
•  Personal- och budgetansvar för avdelningen.
•  Sedvanliga arbetsuppgifter såsom: bemanningsplanering, städning, inköp, leverantörskontakter, kvalitetskontroller, rekrytering/upplärning av personal och löpande ekonomisk redovisning/kontroll för avdelningen.
•  Varierade arbetstider anpassade efter verksamhetens behov.

Kvalifikationer och kompetens:
•  Erfarenhet av arbete som husfru.
•   Chefserfarenhet (minst 3 år), ledarskap, personalfrågor och systematiskt arbetsmiljöarbete.
•  Behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.
•  God samarbetsförmåga mot kollegor och externa parter.
•  Ett strukturerat sinne som genomsyrar arbetssätt och arbetsledning.
•  God kommunikatör som är tydlig och inspirerande.
•  Lösningsorienterad, handlingskraftig och kreativ.
•  God allmän datakunskap. Bekväm i att använda office paketet och erfarenhet av hotellsystem, gärna Spectra.
•  Kunskap om inredning, blommor, dekorationer och materialvård.

Uppskattar du variation i arbetet och ser möjligheter framför hinder. Brinner du för området helt & rent, ledarskap, gästservice och vill utvecklas tillsammans med oss? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan snarast.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Rekrytering sker löpande. Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mera om tjänsten:
Kontakta Camilla Bäckström, Platschef, tel. 072-853 9509
Facklig representant för Vision är Maria Jansson tel. 08-555 380 00

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till camilla.backstrom@runo.se senast den 5 Augusti. Ange Husfru på ärenderaden.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Läs mer om vår hotell- och konferensanläggning på www.runo.com. På www.runo.se, under ”Om Runö” hittar du vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och hotell- och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 80 anställda.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02