Annons
Annons

Husfru med teamet i fokus

Elite Hotel Ideon och Elite Hotel Esplanade

Elite Hotels är Sveriges största privatägda hotellkedja med över 40 kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i Norr.

Elite Hotel Ideon är placerat i norra delen av Lund och är en del av stadens högsta byggnad Ideon Gateway. Hotellet erbjuder 178 smakfullt inredda hotellrum, många med en fin utsikt över det skånska landskapet, nio konferensrum och Restaurang NorthEast.

Elite Hotel Esplanade i Malmö är en internationell mötesplats med rymliga och elegant inredda rum. Alla 127 rum är välutrustade och har vackra detaljer. Hotellet har fyra konferens-/mötesrum och Restaurang Quan som är en av Malmös populäraste restauranger med en fantastisk matupplevelse från Asien.

Till Elite Hotel Ideon i Lund och Elite Hotel Esplanade i Malmö söker vi nu en husfru till varje hotell.

En ledare med teamet i fokus
Älskar du att göra fint för andra och har du ett öga för detaljer och en kreativ sida som kan få komma fram i ansvaret med att förgylla våra gästers tillvaro? Våra fina hotell med sin egen särprägel är ingenting utan det städteam som varje dag tar hand om hela miljön. Städningen är a och o för försäljningen på ett hotell, nivån som vi levererar påverkar våra gästers upplevelse av hela vistelsen och är dessutom fullständigt avgörande för att man som gäst ska välja oss igen. Det uppdraget och ansvaret är stort och det ska du och ditt team känna stor stolthet i.

Din profil och bakgrund
Du har ett öga för detaljer, ett sinne för god planering och ett intresse för proaktivt åtgärdsarbete. Du är noggrann med stark känsla för hög kvalitet och sätter ribban därefter.

Som ledare på Elite Hotels of Sweden värderar vi att du är närvarande och inlyssnande. Vi vill att du leder ditt team med glädje, energi och tydlighet. Du är duktig på att arbeta med målsättningar och uppföljning och du brinner för att skapa en kultur där feedback används som en nyckel för utveckling. För du vill utvecklas tillsammans med ditt team och är därför stark på att skapa förutsättningar för att ni ska lyckas tillsammans. Du har ett intresse av att utveckla medarbetare och att motivera ett redan engagerat och ambitiöst team.

Du arbetar dagligen i driften med teamet på städavdelningen. Övriga ansvarsområden är feedback från gäster, budgetansvar för din avdelning samt personalansvar med schemaläggning för ert team. Elite Hotels arbetar med nyckeltal och det är husfruns ansvar att följa upp och aktivt arbeta med effektiviteten på avdelningen. Arbetsmiljön är också en viktig del i husfruns arbete.

Vi ser att du har gedigen erfarenhet som husfru på hotell. Du är van vid att arbeta i drift och leda ett städteam på ett större hotell. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Du är väl förtrogen i att ha ett ekonomiskt och medarbetsansvar. Du rapporterar till hotellchefen för respektive hotell.

Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Pauline Berndtsson, 073-960 80 31.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02