Annons

Inhouse Sales Agent

Best Western Scandinavia

Bli en del av Best Western Scandinavia – bli vår Inhouse Sales Agent!

Best Western Scandinavia fortsätter växa och utbudet av tjänster för medlemshotellen ökar. En del av utvecklingen är att Best Western Scandinavia kommer starta en funktion för att hantera inkommande förfrågningar inom grupp- och konferenssegmentet.

Detta innebär att vi nu letar efter en Inhouse Sales Agent som ska arbeta med hanteringen av dessa förfrågningar. Eftersom rollen är ny ser vi gärna en person som har en naturlig hunger att driva projekt och lära sig nya saker. Du ser dig själv som en person som är lösningsorienterad och utmanas av problem. Det är viktigt att du är öppen för förändringar och trivs i en stimulerande miljö med härlig energi och full fart. Vi ser gärna att du är relativt ny på arbetsmarknaden med 1–2 års erfarenhet från branschen. Utbildning inom Hotell och restaurang är meriterande men inget krav.

Dina superkrafter
• Positiv syn på utmaningar
• Ett naturligt eget driv
• En önskan att ständigt utvecklas
• Ambitioner att göra karriär inom det kommersiella området inom hotellbranschen
• Stark administrativ förmåga

Du kommer vara del av ett mycket kompetent och drivet säljteam med höga ambitioner. Vi har väldigt roligt på jobbet och är vana vid att prestera på hög nivå.

Din att göra-lista som Inhouse Sales Agent
• Förmedling av förfrågningar från kunder till hotell
• Hitta affärsmöjligheter hos befintliga och nya kunder
• I samarbete med säljarna hitta lösningar för olika typer av förfrågningar

Best Western Hotels & Resorts – lokala pärlor överallt i Skandinavien
Poppigt, punkigt, lantligt eller traditionellt – vi är hotellkedjan som är lika olika överallt. Detta genomsyrar hela vår organisation, där vi välkomnar mångfald och olikheter. Vi är inte rädda för att sticka ut, vi uppmuntrar det. Genom kunskap och engagemang säkerställer vi en upplevelse av hög kvalitet. Vi är professionella, med en färgstark och personlig ton. Vi tror mer på laget än jaget, därför lägger vi stor vikt i att vi jobbar tillsammans mot att utmana hotellbranschen. Hos oss är du med och bygger en unik hotellkedja, där vi erbjuder mer personliga upplevelser för alla våra gäster i Skandinavien.

Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse.
Kontakt för frågor om tjänsten:
Andreas Gottlieb
Andreas.gottlieb@bestwestern.se
0735145030

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02