Annons
Annons

Inhouse sales/bokningsagent

Hôtel Reisen

Hôtel Reisen ligger på Skeppsbron vid vattnet och granne till Slottet. Vi är ett nyrenoverat femstjärnigt hotell och en del av den amerikanska hotellkedjan Hyatt genom varumärket ”The Unbound Collection”. På hotellet finns 144 rum och sviter, ett konferensrum, spaavdelning, gym, restaurang med bar samt en cocktailbar med livemusik.

Bokningen är ofta den första punkten av kontakt mellan gäst och hotellet, här gäller det att arbeta med stort värdskap. Nu söker vi en engagerad, sälj och serviceinriktad person till vår bokningsavdelning. I den här tjänsten ser vi dig som tycker om att ta ansvar i din roll och gillar ett högt tempo och att vara involverad i alla avdelningar.

Vem söker vi?
För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha en gedigen bakgrund inom hotell med ett antal års erfarenhet i rollen som receptionist eller bokning. Du tycker om att sälja, prata i telefon och göra visningar. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska. Du är välorganiserad, noggrann, professionell och känner ett ägandeskap för dina uppgifter.

Dina huvudsakliga uppgifter
Besvara och följa upp individuella- och gruppförfrågningar via telefon och e-mail med fokus på gruppbokningar. Genomföra och fullfölja affären gruppbokning genom att se till att kollegor i huset får rätt information och ha ständig kontakt med kunden. Efterarbete, uppföljning och dialog med kunden. Alltid vara uppdaterad på rätt uppgifter i våra system och information i Hyatt. Genomföra säljkampanjer tillsammans med vårt säljteam på olika tider av året. Assistera reception vid frågor och uppgifter.

Vi erbjuder en magisk arbetsplats i morgonsolen på kajkanten i Gamla Stan. Vi är ett härligt gäng på ca 45 personer där ett flertal har arbetat över 15 år, vilket borgar för trivsel. Vi tycker om att ha roligt och ordet ödmjukhet betyder mycket för oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid där vi tillämpar sex månaders provanställning och naturligtvis har vi kollektivavtal. Tjänsten rapporterar till vår supervisor på avdelningen. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdatum 25 juli.

Din ansökan skickar du till andrea.wallback@hotelreisenstockholm.com

Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02