Annons
Annons

Inköpare/Buyer

Sheraton Stockholm Hotel

Sheraton Stockholm Hotel är ett förstklassigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm som erbjuder 465 gästrum och 15 mötesrum med komfort utöver det vanliga. Sheraton Stockholm Hotel är en del av den ledande och globala hotellkedjan Marriott International, med mer än 6000 förstklassiga hotell världen runt.

Vi söker nu en motiverad inköpare (buyer) som är strukturerad, flexibel och ansvarsfull. Som inköpare kommer du fungera som ett stöd och ansvara för inköp och följa fastställda rutiner för beställning, mottagning, lagring, distribution och betalning av varor. Du kommer vidare ansvara för och se över rutiner gällande hotellets inköpsprocesser samt stötta avdelningschefer i hotellets interna inköpssystem. I denna roll rapporterar du till VD och har ett nära sammarbete med ekonomiavdelningen.

Ditt huvudansvar är att:
• Förhandla avtal, köpa in och assistera vid beställningar av varor.
• Upperätthålla kommunikation och nära relationer med våra leverantörer och externa kunder.
• Säkerhetställa att avdelningchefer och interna kunder möter hotellets behov.
• Kritiskt granska och ifrågasätta leverantörer, priser, mottagna offerter etc.
• Hantera förändringar och uppdateringar gällande hotellets interna inköpssystem samt utbilda chefer och medarbetare vid eventuella uppdateringar.
• Rapportera och upptäcka eventuella avvikelser från rutiner.

Du som söker ska uppfylla följande krav:
Vi söker dig som har en kandiatexamen inom ekonomi samt ca 1-3 års erfarenhet från arbete i en liknande roll. För att vara framgångsrik i denna roll ska du ha mycket goda datorkunskaper. Vidare ser vi att du har:
• God kommunkationsförmåga.
• Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande samt internationell erfarenhet inom hotellbranschen.
• God organisations- och initiativförmåga.
• Är flexibel ocb trivs med att arbeta i ett högt tempo
• Är van att arbeta i team och självständigt.
• Tidigare erfarenhet av Adaco är meriterande.

Om detta stämmer väl in på dig och om du ser fram emot ett roligt jobb i en internationell miljö ser vi fram emot din ansökan inom kort. Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och urval sker löpande.

Vad kan vi erbjuda dig? Sheraton Stockholm Hotel är en internationell och spännande arbetsplats med anställda som representerar över 57 nationaliteter. Då vi är en del av Marriott International finns också möjligheter att fortsätta sin karriär internationellt och internt. Som anställd har du dessutom möjlighet att besöka några av våra 6000 hotell världen över till väldigt förmånliga priser.

Tjänsten är en tillsvidaresanställning på 100% och vi tillämpar kollektivavtal. För eventuella frågor kontakta gärna Lars van der Most (General Manager) lars.vandermost@sheraton.com

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Sheraton Stockholm Hotel!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02