Annons

Innesäljare/konferensbokare

Bomans hotell

Bli vår nya kollega på innesälj/konferensbokning
Bomans hotell i Trosa är ett litet boutiquehotell med 43 individuellt inredda gästrum, konferenslokaler, festvåning och restaurang. Ett av Bomans signum är de annorlunda miljöerna och detaljerna. Hotell har öppet året om.

Vi söker dig som passionerat brinner för att sälja och erbjuda kunderna det bästa upplägget för deras möte eller event. Vi vill alltid överträffa kundens förväntningar och vara generösa, dvs alltid ge våra gäster det lilla extra. Vi är nyfikna på våra gäster och har ett stort fokus på detaljer när vi skräddarsyr gästens vistelse hos oss.

Du har tidigare arbetat med försäljning och service inom hotellbranschen och ser varje samtal och mejl som en möjlighet att utveckla ”affären”. Detta gör du med lätthet för att du är nyfiken, orädd och positiv samt gillar snabba avslut.

Som bokningsansvarig arbetar du både med aktivt sälj och administration men även en hel del praktiskt arbete som att ta emot och serva våra gäster.
Det krävs att du är säljinriktad, noggrann och strukturerad samt kan hålla koll på många detaljer samtidigt. Vi arbetar aktivt med merförsäljning och i din roll ingår det att hålla visningar, vara med på kundevents och hålla i kundmöten.

En stor fördel är att du är duktig på bokningssystem och helst då vårt system Visbook. Hos oss ansvarar du för hela processen från offertförfrågan till bekräftelse, planering och genomförande samt fakturering.

Vi önskar att du är framåt, trygg och har hög social kompetens då du har en viktig funktion på hotellet och har kontakt med alla hotellets övriga avdelningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100%, vi tillämpar årsarbetstid. Vi har kollektivavtal och det finns möjlighet att hyra bostad.

Sista ansökningsdag är den 17 januari och vi ser helst att tjänsten tillträdes senast 1 mars. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vänligen mejla din ansökan till: rekrytering@bomans.se
För mer information om tjänsten ber vi dig kontakta vår platschef Maria Krona på maria@bomans.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02