Annons
Annons

IT-ansvarig konferenstekniker sökes till Vår Gård

Vår gård

Vill du jobba inom möten och event och bli en del av en innovativ verksamhet som präglas av stolt historia, stora hjärtan och stark framtidstro? Vår Gård är mitt i en spännande förändringsresa mot att bli en levande mötesplats för alla. Vår vision är att bli Sveriges främsta destination inom hållbara mat- och mötesupplevelser med människor i fokus.

Om tjänsten:

Nu söker vi en ansvarig konferenstekniker med genuint intresse för IT och teknikutveckling.

Du kommer ansvara för att all konferensteknik levereras på topp under våra möten och event oavsett storlek och behov. Du blir även delaktig i vår långsiktiga utveckling när det gäller vår IT-miljö samt teknikutveckling inom verksamheten. Detta omfattar även hotell samt restaurangupplevelse. Tillsammans med dina kollegor och med ledning av din närmaste chef så hanterar ni de dagliga rutinerna kring gästbemötande och support när det gäller den dagliga IT-driften samt konferensteknik.

Som ansvarig kommer du att vara involverad i strategiska val och beslut när det gäller framtidens mötesmiljö, och är länken mellan vår IT-leverantör, våra medarbetare och våra kunder. Du är tillsammans med fastighetschef samt IT-leverantör, ansvarig för vår IT-säkerhet samt all uppdatering inom våra system, underhållsplaner och beredskap.

Vi ser gärna att du är självgående, initiativrik, har stor aptit på att lära dig mer om allt nytt och är ansvarstagande med förmåga att lösa problem och prioritera när det behövs. Självklart är du väl uppdaterad och insatt i IT-miljöer och dess utveckling.

Som medarbetare blir du en del av ett härligt team som ställer upp när det behövs och har roligt på jobbet. Vi värnar om varandra, vår miljö och våra gäster för att skapa en så harmonisk och hållbar tillvaro som möjligt.

Vad kan vi erbjuda dig?

En varm och inkluderande arbetsplats med glada kollegor och härliga gäster. Stora möjligheter till utveckling för dig som vill växa i din yrkesroll, men även som person. En kreativ och inspirerande arbetsmiljö i vackra byggnader och natursköna omgivningar. Vi värnar om allas lika värde och är lyhörda inför varandras behov och välmående. Vår Gård har en stark ägare i KF koncernen där kollektivavtal, tydliga policys och förmåner bidrar till en trygg och förmånlig anställning.

Vad förväntar vi oss av dig?

Att du har ett genuint intresse för teknik samt IT men har även förmåga att förstå och bemöta människor och deras olikheter. Du förstår att du är en viktig del av gästupplevelsen. Som medarbetare delar du våra värderingar och vill vara med och driva utvecklingen framåt. Du är nyfiken, ansvarsfull och vågar ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta och är en god kollega som gärna hjälper till när det behövs.

Historia & Nutid

Vår Gård ligger vackert belägen i Saltsjöbadens kulturhistoriska område och bär på en lång historia. Redan 1926 förvärvades Vår Gård av Kooperativa förbundet och blev kursverksamhet för utbildning av KF:s butikspersonal och chefer. Nya pedagogiska metoder uppstod i lärandet där konst, kultur och estetik kom att berika mötet mellan människor. Att samverka i grupp skapade nya idéer, kreativitet och värdefulla relationer inför framtiden.

Här lades grunden för en stark värdegrund och företagskultur som lever kvar än idag. Vår Gård sätter alltid det mänskliga i fokus och värdesätter ansvarstagande, omtanke och engagemang. Genom ett genuint intresse för gäster, medarbetare och miljö blir upplevelsen på Vår Gård personlig och hållbar genom alla led.

Idag är Vår Gård en modern svanenmärkt hotell- och konferensanläggning med fokus på möten mellan människor. Både stora som små företag samt privata sällskap återkommer för det varma mottagandet och de vackra miljöerna där kultur, gastronomi och hållbara upplevelser går hand i hand.

Kvalifikationer och egenskaper:

 • Minst 3 års erfarenhet som konferenstekniker
 • Vana av att jobba med konferens och/eller eventteknik (AV-system), navigerar lätt i olika digitala miljöer och är genuint intresserad av IT-säkerhet och dess utveckling.
 • Kunskap inom processteknik är meriterande
 • Mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska
 • Goda kunskaper i olika data-system (Office)
 • Intresse och kompetens inom olika audio- och videosystem är meriterande
 • Serviceinriktad, positiv och initiativrik
 • B-körkort krävs

Arbetsuppgifter:

 • Dagligen säkerställa hög gästupplevelse inom konferensteknik
 • Driva utveckling och säkerställa att anläggningens system och tekniklösningar motsvarar kundernas behov och förväntningar.
 • Du är ansvarig för implementering av nya system/tekniklösningar, likaså uppföljning och driftsäkerhet av dessa.
 • Du är länken mellan vår IT-leverantör samt verksamheten. Du ansvarar för att driftssäkra våra IT-miljöer och driver utveckling inom dessa utifrån verksamhetens behov.
 • Du rapporterar direkt till fastighetschefen och är del av löpande drift inom fastighetsavdelningen.

Villkor:

Tjänsten är operativ tillsvidareanställning på heltid med tillämpad provanställning.

Du arbetar på rullande schema, dagtid, kvällar och helger.

Ansökningar tas emot löpande med start enligt överenskommelse.

Lön enligt överenskommelse.

Kollektivavtal finns.

Skicka din ansökan eller frågor om tjänsten till:

Peter Anderson, Fastighetschef

peter.anderson@vargard.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02