Annons
Annons

Key Account Manager

Vegas/Svenska Spel

KAM Vegas

Vill du vara med och utveckla Vegas affär, nuvarande samarbeten och framtida etableringar – och samtidigt utvecklas själv? Då ska du söka jobbet som KAM hos oss!

Arbetsuppgifter

Som KAM arbetar du med utveckling och nybearbetning hos de kedje-konstellationer som finns inom den svenska restaurang, hotell- och cafémarknaden. I din roll ingår också att arbeta med utveckling och nybearbetning av vår verksamhet i bingomiljö.

Du ansvarar för kedjeavtal, etableringar och den löpande centrala bearbetningen av våra befintliga och nya kedjekunder, där en viktig del är aktivt besöka dem för att upprätthålla goda kundrelationer.

Du kommer att centralt planera och genomföra aktiviteter med våra kedjekunder. En annan del av ditt arbete är att upprätta årliga kundplaner med tillhörande budget samt att följa upp att planer och avtal efterlevs.

Som KAM arbetar du i nära samarbete med Etablerare och Distriktsansvariga. Som person är du prestigelös med ett positivt förhållningssätt. Du är en självständig och drivande person med mål och resultatfokus.

Tjänsten är placerad i Stockholmsområdet där du utgår från kontor i bostaden. Närmaste chef KAM & Trade Vegas.

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha en 3-årig gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning och minst två års dokumenterad erfarenhet av försäljning B2B. Branscherfarenhet är meriterande inom HORECA. Vi vill också att du har en dokumenterat KAM utbildning, IHM eller motsvarande och du ska ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt kunna Officepaketet och något CRM-system.

Som KAM Vegas behöver du kunna skapa och utveckla goda relationer med kedjorna– för att lyckas  krävs både att du har förmågan att själv planera och driva ditt arbete samt vara en lagspelare.

Vi erbjuder

En ambitiös, kul  och ständigt utvecklande kultur med engagerande kollegor. Stora utvecklingsmöjligheter erbjuds för rätt person. Marknadsmässig lön och tjänstebil.

Frågor om tjänsten              HR Partner

Magnus Karlsson                                                     Kristina Boëthius

010-1207967

magnus.karlsson@svenskaspel.se                   Kristina.Boethius@svenskaspel.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02