Annons

Key Account Manager

Ligula Hospitality Group

Vår Key Account Manager för Incoming leisure och Offentlig sektor går vidare till nya uppdrag och vi söker därför hans efterträdare.

Har du god en överblick över de olika B2B aktörerna på leisuremarknaden både nationellt och internationellt samt har kunskap och erfarenhet från hantering av Kammarkollegiets upphandlingar så är det här jobbet för dig.

Har du tydliga affärsmål i sikte när du genomför dina kundmöten på ett professionellt sätt? Är du självgående och ansvarstagande i dina kontakter med kund och samarbetspartners samt dina kollegor? Känner du igen dig så läs vidare om tjänsten som Key Account Manager på Ligula Hospitality Group.

Account Manager på Ligula Hospitality Group.
Som Key Account Manager har du ett sinne för och erfarenhet av att göra affärer och nå avslut och du har en ansvarskänsla och vilja att jobba mot högt uppsatta mål. Du är socialt driven och en utpräglad relationsbyggare. Du gillar att arbeta självständigt och målstyrt men även administrativt – struktur, ordning och reda är honnörsord i den här rollen. Tillsammans arbetar vi proaktivt, är nyfikna och vi har en attityd där allting är möjligt och affären är i fokus!

Arbetet i vardagen:
Ha en överblick över de olika B2B aktörerna på leisure marknaden både nationellt och internationellt: Tour operators, Wholesalers, incoming, OTAs, online tour operators m fl.

Vara medlaren mellan hotellen och researrangörerna, förstå researrangörernas behov samtidigt som du kan optimera hotellens intäkter.

Bevaka turistbussnäringen i Sverige och även internationellt, både bussarrangörer och wholesalers för bussar.

Ta ansvar för crewavtal och bevaka RFP från flygbolag, tåg, båt, men även från Crew Accomodation Agents.

Försäljning via workshops som arrangeras av NTOs (National Tourist Offices) och andra aktörer som t ex ETOA.

Kunna läsa och analysera kundkontrakt, främst på engelska.

Delta på relaterade mässor och workshops, både nationella och internationella

Ansvara för Offentlig sektor och deras ramavtal, inkluderar upphandlingsprocess för Logiboende och konferenser samt kontinuerlig bearbetning av de statliga myndigheterna.

Önskvärda erfarenheter/kompetenser:
• Akademisk utbildning, eller motsvarande, inom försäljning.
• Försäljningsbakgrund inom rese- och hotellbranschen eller besöksnäringen.
• En fördel med mångårig dokumenterad erfarenhet från försäljningsarbete inom Incoming leisure-segmentet.
• En fördel om du arbetat med Offentlig sektor och/eller digitala hotellupphandlingar.
• Dokumenterade försäljningsresultat.
• Ett uppdaterat nätverk inom rese- och besöksnäringen.
• Goda kunskaper att arbeta i Office, Word och Excel, samt med fördel någon form av CRM-system.
• Flytande engelska i tal och skrift.
• B-körkort är ett krav

Om företaget:
Ligula Hospitality Group är ett moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver idag 45 hotell på 16 orter i Sverige, sex i Tyskland och i Danmark (Köpenhamn). Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena Collection by Ligula, ProfilHotels by Ligula, Apartments by Ligula, Motel L by Ligula och Good Morning Hotels by Ligula. Genom franchiseavtal med Radisson Hotels driver Ligula även fem Radisson Hotels. Läs mer på ligula.se

Ansökan:
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev snarast.

Du kommer att rapportera direkt till Director of Sales & Marketing och din placering är i Stockholm. Tjänsteresor förekommer, både i Sverige och utomlands.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02