Annons

Key Account Manager

Elis Textil Service

Vill du arbeta i Sveriges största företag som levererar textiler till hotell- och restaurangbranschen? Vi brinner för att ge våra kunder professionell och personlig service, vi har marknadens bredaste sortiment och jobbar med flexibla servicelösningar för att skapa en enklare vardag för våra kunder.

Elis ligger redan i framkant inom textilservice, men vi har ett starkt driv att utveckla vår bransch ännu mer. Framför allt inom hållbarhet och miljö, där vi som marknadsledande tar ett stort ansvar att visa vägen och hitta nya metoder att minska vårt klimatavtryck. Vi hoppas nu att du också vill vara med på vår resa.

Vi söker nu en Key Account Manager som ska verka för ett nära samarbete med våra hotellkunder i Skåne samt delar av Blekinge och Småland. Du utgår från vår anläggning i Limhamn och vi tror därför att lämplig bostadsort är i närheten av Malmö.

Som Key Account Manager ingår du i ett effektivt och affärsmässigt team som drivs av att skapa långsiktiga relationer, utveckla och behålla kunder inom hotell- och restaurangsegmentet. Rollen innebär ett stort operativt arbete, men kräver samtidigt ett strategiskt tänkande.

Tjänsten är på heltid och övergår efter sex månader till en tillsvidareanställning.

Tjänsten

  • Ansvarig för att utföra servicebesök och uppföljning av egna kunder
  • Ansvarig för att säkerställa goda affärsmässiga relationer till våra kunder
  • Ansvarar för att driva och verkställa kostnadsreducerande åtgärder
  • Ansvarig för egen merförsäljningsbudget på befintliga kunder
  • Omförhandling och prisjustering av egna kunder
  • Ansvarig för analys samt rapportering av egna kunder

Som Key Account Manager har du 2–4 resdagar per vecka och det kan ingå mellan 10 och 20 övernattningar per år. Självklart får du tjänstebil, bärbar dator, iPad och iPhone. Du rapporterar till Head of Large Accounts.

Din profil
Du är en utpräglad relationsbyggare som är självgående och besitter en hög servicenivå. Du är dessutom strukturerad, pålitlig och har ett gott affärsmannaskap. Självklart har du resultatfokus och är målmedveten. Du är marknadsorienterad, är kommersiell med säljfokus, har god samarbetsförmåga och är en god kommunikatör. Du motiveras av att leverera utmärkt service och ger alltid det lilla extra. Vår syn är att vi är där för att underlätta för kunden och deras gäster – den synen vill vi att du delar!

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från en relationsbyggande roll inom hotellbranschen. Det är starkt meriterande om du har arbetat som husfru eller hotellchef.

Krav
Hotellerfarenhet, lägst gymnasieutbildning samt vara flytande i engelska i tal och skrift. Körkort. Tidigare erfarenhet från säljstödsystemet Lime är meriterande.

Ansökan
Låter detta intressant är du välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pauline Berndtsson, 0739-60 80 31.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02