Annons
Annons

Kock

Camp Ripan

Vi söker nu inspirerande och nytänkande kockar med en genuin passion för matlagning och råvaror för tillsvidare/säsongsanställning.

Som en del av vårt kök på Camp Ripan är du den personen som ser till att gästerna får en minnesvärd matupplevelse som överträffar deras förväntningar. Du som person är drivande, har en bra samarbetsförmåga och engagemang. Köket är en plats där personalen gör skillnad tillsammans och är stolta över att vara en del av vårt team. Vi eftersträvar alltid en hög kvalitet i allt vi gör och detta ska även vara en självklarhet
för dig. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området samt några års erfarenhet från högklassiga restauranger.

Vårt arbete i restaurangen inspireras av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. Vår mat utgår från dessa tre kulturer som är grunden för vår ständigt innovativa meny. Våra säsonger blandat med den växande lokala befolkningen gör oss till en arbetsplats med stor variation där ingen dag ser ut som den andra. Som kock på Camp Ripan jobbar du varierande skift där både dag och kvällspass ingår.

Är du den vi söker? Maila in din ansökan till: carina.hj@ripan.se
Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande
Kontaktperson: Carina Heikki Jonasson.
Mobil: +46(0)980-667 65
E-post: carina.hj@ripan.se
Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02