Annons
Annons

Kock

Bergendal

Bergendal ligger vid Edsviken i Sollentuna, bara 20 minuter från Stockholms city och Arlanda. Här bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Som lagren på en pärla bygger vi ny kunskap genom att hela tiden låta nya lärdomar komplettera tidigare erfarenheter. Kombinationen av gammalt och nytt präglar vår miljö och bidrar till våra möjligheter att skapa unika upplevelser. Tillsammans med erfaren och serviceinriktad personal, vällagad mat och stort engagemang vill vi få dig att trivas hos oss! Vår målsättning är att du ska känna dig så välkommen att du både vill komma tillbaka – och rekommendera oss till kollegor och vänner. Bergendal är är certifierade av Svanen, Safe Hotels samt Great Place to Work© samt ingår i Svenska Möten.

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla Bergendals matkoncept samt vara en drivande kraft i vårt arbetslag. Bergendal arbetar uteslutande med högklassiga och noga utvalda råvaror och har även ett hållbart miljötänk i den dagliga driften såväl som i det långsiktiga arbetet. Vi använder oss av ekologiska och närproducerade råvaror i största möjligaste mån. Det mesta bakas och lagas på plats, från grunden och för hand. Vi vill att du har erfarenhet i rollen som kock samt klarar samtliga förekommande arbetsuppgifter i ett kök ex beredning och tillagning både i det kalla och varma köket.

Vi arbetar i ett proffsigt nytt kök (invigdes 2016) med mycket dagsljus och bra utrustning.
Du kommer att ingå i ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge våra gäster bästa tänkbara kvalitet. Bergendal är certifierade av Great Place to Work© och är förmodligen en av branschens bästa arbetsplatser. Certifieringen är baserad på Great Place to Work© Institutes globala standard för vad som kännetecknar en utmärkt arbetsplats: en arbetsplats där medarbetarna litar på dem de arbetar för, är stolta över det de gör och trivs med de personer de arbetar med. Tjänsten en tillsvidaretjänst på 100 procent. Bergendal tillämpar årsarbetstid.

Skicka din ansökan till Håkan Holmgren på hakan.holmgren@bergendal.se. Om du har fler frågor är du välkommen att ringa Håkan på 08- 444 51 50.
Sista ansökningsdag är den 1 april men intervjuer sker fortlöpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02