Annons

Kock

Fritz Restaurang på Dalheimers hus

Om arbetsplatsen
Social resursförvaltning erbjuder göteborgarna många olika tjänster inom det sociala området. Det gör vi som ett stöd till stadsdelarna som har det yttersta ansvaret för sina invånare. Våra verksamheter är ofta specialiserade och unika och vänder sig till alla eller stora grupper av göteborgare.

Vi arbetar med flyktingar, missbruk, hemlöshet, utsatta barn och familjer, fältarbete, funktionsnedsättning och mycket mer. Vi samordnar också ”Jämlikt Göteborg” – en långsiktig satsning för social hållbarhet. Vår vision lyder: ”Tillsammans har vi kraft att skapa nya möjligheter i människors liv. I ett hållbart Göteborg finns det plats för alla”.

Arbetsuppgifter
Dalheimers hus är en enhet inom Social resursförvaltning. Verksamheten är uppbyggd och anpassad för personer med fysiska funktionsnedsättningar. Enhetens uppdrag är att i första hand erbjuda stöd till personer med förvärvade hjärnskador men även till personer med andra funktionsnedsättningar. Några insatser som erbjuds inom verksamheten är daglig verksamhet, korttidsboende och friskvård. I huset finns bland annat en restaurang, ett gym, kulturaktiviteter, bibliotek samt en rehab-bassäng.

Vår restaurang erbjuder dagens lunch, a la carte meny samt konferensmåltider. Maten lagas alltid från grunden och lunchen består varje dag av ett antal varierande rätter, alltifrån från vegetariskt till fisk. I vårt café serverar vi ett stort urval av hembakade bakverk.

Du kommer att arbeta tillsammans med en köksmästare, en kock, två kallskänkor och två cafébiträden. Vi är ett team som brinner för mat av hög kvalitet, lagad från grunden och sätter råvaran i första rummet.

Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid måndag-fredag. Viss kvällsaktivitet som banketter och kulturarrangemang förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock och känner glädje och lust för matlagning av hög kvalitet och som skulle trivas med att arbeta i vårt unika hus. Du har minst fem års dokumenterad erfarenhet av yrket. Kunskaper i specialkost och vegetarisk matlagning är meriterande. Vi vill att du är drivande och kreativ samt har en stor förståelse för kundens behov och att du är serviceinriktad i såväl helhet som i detalj. Du har en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer till såväl kunder som gäster och kollegor. Det är viktigt att du tillsammans med teamet kan planera och organisera ditt arbete effektivt och noggrant. Vi ser också att du trivs med att jobba strukturerat utan att förlora din kreativitet. Du är en trygg person som brinner för matlagning som konst. Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. Enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast: 2020-01-23
Referensnummer: A925709

Kontakt
Kontaktperson
Tony Ulfbratt
Gruppchef
031-367 97 55

Facklig företrädare
Kommunal
010-4429415

Övrigt
Arbetstid: Dagtid och viss kvällstjänstgöring.

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. På Social resursförvaltning arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och
hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du ett friskvårdsbidrag och även ett flertal rabatterade aktiviteter. I rekryteringsprocessen vill vi ta tillvara de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald kan tillföra våra verksamheter.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02