Annons
Annons

Kock

Långholmens Wärdshus

Vi söker en kunnig kock till vårt härliga köksteam på Långholmens Wärdshus! Vi erbjuder dig en trygg och välkomnande arbetsplats där du blir en del av ett lag som stöttar varandra.

Långholmen Hotell & Restaurang ligger på ön Långholmen nära Hornstull i Stockholm. Du kommer arbeta i historiska byggnader där öns vackra parkområden börjar utanför entrédörren och Mälarens vatten ligger ett stenkast bort.

Du ska ha några års yrkeserfarenhet, vara en bra lagspelare och självklart ha ett stort intresse av att laga god mat!

Vår mat utgår från svensk mattradition och vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med bra svenska råvaror. Wärdshuset har plats för cirka 250 gäster och serverar lunch, middag, helgbrunch och följer årets händelser med exempelvis julbord, Mårten gås, påsk och grillkvällar. Vi har också en festvåning för större sällskap.

Hållbarhetsfrågor har länge genomsyrat vår verksamhet. Bland annat var vi den första restaurangen på Södermalm som blev miljömärkta med Svanen och vi ingår i nätverket Hållbara Restauranger. På anläggningen finns även hotell, vandrarhem, konferens och arrangemang. En unik arbetsplats med spännande historia och familjär stämning!

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Vi gör urval av kandidater löpande.

Skicka din arbetsansökan med personligt brev och CV via e-post jobb@langholmen.com och skriv Kock i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta köksmästare Fredrik Syding på 070-748 45 25.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02