Annons
Annons

Kock

Skepparholmen Nacka

Mat med kärlek och omtanke!
Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Varmt välkommen till vår restaurang- & festvåning med panoramavy över Saltsjön!

Vår kökschef Daniel Engellau presenterar sig själv så här;
”Jag är född och uppvuxen i Västervik och kom till Stockholm som 18-åring. Jag började tidigt praktisera och arbeta inom restaurangvärlden och kände snabbt att det var ett yrke jag ville utvecklas och arbeta inom. För mig är det mer än ett yrke att vara kock, det är en livsstil, en passion och framför allt ett personligt intresse. Att laga mat är det roligaste jag vet!”

Vi söker nu en erfaren, engagerad och passionerad kock som ska vara med och utveckla fantastiska måltidsupplevelser i våra matsalar. Vill du vara med på vår resa framåt? Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter i ett kök för att skapa vår fantastiska frukost, inspirerande luncher och härliga middagar.

Vem vi söker vi?
Du har ett genuint matintresse och drivs av att utvecklas. Vi är ett ”tight team” vilket gör att vi lägger stor vikt vid personlighet, så även om vi naturligtvis söker efter en person med relevant erfarenhet tycker vi att det är minst lika viktigt med rätt attityd och inställning. Vi ser även att du som kock är nyskapande och trygg, med god självkänsla och integritet.

Du har flerårig erfarenhet av att arbeta i kök med hög nivå och älskar att hantverksmässigt laga mat. Du gillar att tänka hållbart och hålla hög kvalitet. Ditt fokus som kock kommer att vara matlagning till våra gäster, både hotell- & konferensgäster samt externa sådana, utöver det även säkerställande av hygien och gästnöjdhet och givetvis även effektivitet under dina arbetspass.

Som person ser vi gärna att du är prestigelös, tydlig, ödmjuk och du är en lyhörd lagspelare. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta, med förmågan att snabbt anpassa dig till nya situationer och utmaningar. Du kan hantera gäster med glimten i ögat även om tempot är högt samt att du är social och trevlig.

Vi har höga ambitioner och det vi serverar är säsongsbetonat, kreativt och helst skapat med lokala råvaror. Vi älskar att jobba i ett högt tempo med mycket skratt och ständig utveckling där alla får vara med och bidra.

Vad vi erbjuder
Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök framåt. Arbetstiderna är varierande både dag, kvällar & helger. Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning med start så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse samt friskvårdsbidrag.

Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som ansvarig får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Food & Beverage manager samt skicka ansökan till: lisa.lind@skepparholmen.se

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02