Annons
Annons

Kock med personlighet

Orsa Järnvägshotell

ODIOS-gruppen är ett privat och ägarlett mindre familjeägt hotellföretag, grundat 2003 med tre stycken hotell idag och ambitioner att växa. I gruppen ingår Orsa Järnvägshotell, Jumbo Stay Hotell Arlanda(Jumbojethotellet) och CityStay Hotell Uppsala. På våra hotell så har vi samma mission för gästerna, skapa en så bra vistelse som möjligt så gästerna får en fulländad resa.

Restaurangen på Orsa Järnvägshotell vänder sig till hotellgästande turister, affärsresenärer, konferensgäster och Siljansbygdens ortsbor. Där serverar Järnvägshotellet efter säsong frukost, lunch och middag. Vi arbetar efter våra ledord: Anrikt, elegant och familjärt.

Restaurangen erhöll under 2022 en rekommendation i White Guide, något vi liksom gästerna naturligtvis uppskattar.

Om rollen
Nu söker vi en kock till vårt team på Orsa Järnvägshotell. Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök samt att bistå dina kollegor i matsalen och kassan, därför är det viktigt att du gillar att möta kunden! Du är också delaktig i menyskrivning, varubeställningar, egenkontroll och planering av det dagliga arbetet.

Vi vill alltid bli bättre och vårt erbjudande är i ständig utveckling. Hos oss lagar vi mat från grunden och efter vad som är i säsong. Vi använder i så stor utsträckning som möjligt ekologiska och närproducerade råvaror. Vilket i din roll som kock kräver god planering och ett intresse för en hållbar gastronomi. Dessutom tänker vi lösningsorienterat och kreativt, som ett team!

Din profil
Vi ser att du har några års erfarenhet från liknande verksamhet som kock. Du har en känsla för smak, service och kvalitet i ditt jobb. Du är också flexibel, nytänkande och lösningsfokuserad. Dessutom har du en god social förmåga då en del av arbetet sker i kundernas närhet.

Vi erbjuder dig
• En arbetsplats med tacksamma arbetstider och ett gott samarbete med kollegor
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss
• Tjänsten är en tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
• Boendelösningar kan ordnas vid behov.

Vi månar om vår personal, om dig som individ, dina kunskaper och egenskaper som vi anser är en stor konkurrensfördel för oss. Därför värdesätter vi din personlighet och letar efter dig med förmågan att få våra gäster att känna sig som hemma så snart de kliver in genom entrén till vårt unika nyrenoverade hotell, mycket omtyckt av många.

Är Du den vi söker? Välkommen med din ansökan till VD Oscar Diös:

oscar@dios.nu
070-676 86 60

Märk ansökan med ”Kock Orsa Järnvägshotell”. Intervjuer sker löpande. Besök gärna  www.orsajarnvagshotell.se för mer information om oss.

Våra systerhotell är: www.jumbostay.com på Arlanda och www.citystayuppsala.se i Uppsala

Ansökan bör vara inne senast 1:a Juni.

Kontakt oss direkt på info@orsajarnvagshotell.se eller ring oss på 0250-189 30.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02