Annons
Annons

Kock och kallskänkor

Cirkus Arena & Restaurang

Cirkus på Kungliga Djurgården invigdes den 25 maj 1892 för att inhysa dåtidens stora cirkus-sällskap. Med åren har Cirkus blivit ett allaktivitetshus med evenemang som konserter, kongresser, TV-inspelningar men framförallt teater, musikaler och shower.

Nu söker vi på Cirkus Arena & Restaurang förstärkning i köket i form av kockar och kallskänkor inför höstens stora shower som t. Ex. Peter Jöback & Tommy Körberg (Lola).

Om tjänsten
Vi söker dig med erfarenhet av att jobba i à la carte-kök och med större banketter & event. Du ska vara van att jobba i ett högt tempo och är kvalitetsmedveten och flexibel. Du bör ha minst 5 års erfarenhet av att jobba i à la carte kök/bankett. Vi arbetar i ett högt tempo med respekt för råvaror och medarbetare. Du är van vid att hantera stress och fungerar bra i ett team.

Anställning: Säsongsanställning och extra vid behov.
Inriktning: Krogshow, konsert, bankett, a la carte
Start: 10 September eller enligt ök
Lön: enligt ök

Skicka din ansökan till vår kökschef Tomas Bengtsson:
tomas.bengtsson@cirkus.se
076 0258788

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02