Annons

Kock & servis

Hotel Ruth

Vi söker nu en kock och servis som vill vara med och sätta en ny restaurang på kartan. I rollen som kock så får du vara med och utforma menyn och sätta din prägel på restaurangen. Vi söker dig som är kreativt lagd och brinner för mat och dryck och vill bli en del av ett kul team. Vi söker även servis och letar efter dig som har ett stort intresse för mat, vin och service. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från kvalitativa restauranger och vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Om Hotel Ruth
Restaurangen planeras att öppna 15/10-2021.

Mitt i Vasastans kärna, kommer både locals och out-of-towners nu få sitt andra hem sedan Vasastans nya boutique-hotell slagit upp dörrarna under sommaren 2021. På Hotel Ruth har vi hämtat influenser från omvärlden samtidigt som den lokala omgivningen och känslan av den klassiska stockholmsvåningen spelar in.

Hotel Ruth är ett personligt familjeägt hotell med glimten i ögat som älskar att erbjuda dig opretentiös lyx. Hotellet är systerhotell med botique-hotellet Hotel Frantz vid Slussen.

Jobbtyp: Heltid.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02