Annons
Annons

Kock/Souschef

Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden växer och behöver förstärka sitt team i köket. Vi söker därför kock/souschef med passion för mat och matlagning och som känner stolthet i att ge gästerna en matupplevelse utöver det vanliga. Du jobbar med glädje, engagemang och driv.

Våra prisade restauranger har en hög och ambitionsnivå och köket har sett flera av vårt lands bästa kockar, som medlemmar ur Svenska kocklandslaget och Årets Kock 2018. Arbetet är utmanande och varierande då köket gör allt från frukost, dagens lunch och konferensmat till gourmetmat på tjusiga Winemaker’s Dinners, banketter och stora bröllop.

Beslutsvägarna är korta och rätt person kan snabbt få stort ansvar och inflytande i takt med att du växer tillsammans med oss. Hotellet håller på att bygga upp en ny organisation vilket ger dig en unik möjlighet att blir en del i ett serviceteam och servicekultur som håller på att skapas just nu.

Bor du inte i Stockholmsregionen? Det gör inget – vi kan fixa bostad!

Tjänsten är heltid tillsvidare. Tillträde är snarast eller enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan i dag! Du kan alltid komplettera med betyg eller intyg senare i fall det blir aktuellt.

Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Food & Beverage manager Fredrik Malmstedt på ‭fredrik.malmstedt@grandsaltsjobaden.se‬ eller 070-583 69 60‬. Mejla din ansökan till samma e-postadress: fredrik.malmstedt@grandsaltsjobaden.se‬

Läs mer om tjänsten här

Om arbetsgivaren Grand Hotel Saltsjöbaden
På Grand Hotel Saltsjöbaden har kungligheter, filmstjärnor, politiker och Instagram-influencers bott, förhandlat, festat och kopplat av i över 125 år. I dag är det ett första klassens hotell som erbjuder prisbelönta restauranger, barer, bankettsalar, konferensrum och spa. Grand Hotel Saltsjöbaden anses vara ett av Sveriges mest attraktiva hotell med sin unika placering i skärgårdsmiljö, bara 20 minuter från centrala Stockholm.

Sedan 2015 ägs Grand Hotel Saltsjöbaden av fastighetsbolaget Lustgården Saltsjöbaden AB. Katarina Romell, ett välkänt och rutinerat namn inom svensk besöksnäring, är nytillträdd VD. Under hennes ledning bygger hotellet en ny, stark organisation inför framtiden. Läs mer på https://grandsaltsjobaden.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02