Annons
Annons

Kock till Trädgårdscaféet

Slottsträdgården Ulriksdal

Trädgårdscaféet på Slottsträdgården Ulriksdal i Solna söker kock.

Trädgårdscaféet är en rolig och stimulerande arbetsplats mitt i en blomstrande handelsträdgård som ligger i Ulriksdals Slottspark i Solna.

Vår vegetariska lunchbuffé är populär, välbesökt och håller en hög kvalitet. Här tillagar vi allt från grunden av ekologiska/kravmärkta råvaror och vår lunchbuffé serveras alla vardagar 11,30 – 14,15.

Inför vår högsäsong söker vi en kock till vårt fantastiska kockteam. Tjänsten gäller under tiden 1/6 – 30/9 och innefattar i huvudsak dag pass i Trädgårdscaféet för den vegetariska buffén, men kan även inkludera helger samt matlagning till vår konferens- och festvåning på kvällstid, då vi även serverar fisk, kött och skaldjur.

Vi söker dig som är glad, positiv och gillar att jobba i en stor arbetsgrupp, har ett brinnande intresse kring matlagning och som har erfarenhet av eller vill lära mer om vegetarisk matlagning. Du skall ha minst 3-års dokumenterad yrkesvana som kock.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas och sätta din prägel på maten vi serverar. Tjänsten är en säsongsanställning men kan bli en tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse.

För mer information om Slottsträdgården Ulriksdal: www.rappne.nu

Kontakta vår kökschef Mia Krook:
Tele 070-315 27 27
mia@rappne.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02