Annons

Kockar

Furusund Värdshus

Kockar sökes till Furusund Värdshus!

Vi erbjuder både säsongsanställning och tillsvidareanställning.

En timmes bilfärd från Stockholm och Uppsala, i den norra delen av Stockholms skärgård hittar du Furusund och vår fina resort. Verksamheten består av vår välrenommerade restaurang med 150 sittplatser, vårt boutiquehotell med tjugo havsnära rum och relaxavdelning samt vår stora gästhamn med den populära havspaviljongen.

Verksamhetens inriktning varierar efter säsong: Under vår och höst fokuserar vi på våra weekendgäster, bröllopspar samt exklusiva möten. Under sommarmånaderna tar vi emot alla härliga semesterfirare och i november-december serverar vi ett av Sveriges kanske bästa julbord!

Vi söker nu några kockar som gillar högt tryck, självklart har tidigare erfarenheter från liknande tjänst och vill hjälpa oss att sätta Furusund på kartan. Vi erbjuder en tjänst med start under våren. Heltid, varierande dagtid, kvällar och helg. Vi har även olika boendealternativ som vi kan erbjuda vid behov.

För mer information om oss och vår verksamhet, gå in på: www.furusundvardshus.se

Skicka din ansökan till: info@furusundvardshus.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

/Malin och David

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02