Annons

Kockar

Haga Slott

Vi söker kock som vill utvecklas med oss.

Vi på Haga Slott strax utanför Enköping tror att livet går ut på att utvecklas, och att göra det på ett hållbart sätt – därför söker vi nu en kock till vårt slott som vill vara med och utveckla en upplevelse som låter våra gäster växa tillsammans, odla gemensamma minnen och fira livet.

Vårt slott ligger mitt bland åkrarna på några av Sveriges bördigaste odlingsmarker och vi har producenter av världsklass runt knuten. Ambitionen är att våra menyer ska lagas på det som odlas häromkring med fokus på upplevelse och hållbarhet.

Vi söker dig som vill bli en del av vårt kockteam på heltid och vi söker också dig som vill jobba extra med start efter överenskommelse augusti/september.

Tjänsten omfattar även kvälls- och helgarbete.
Vi erbjuder lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till Haga – Det levande slottet.

Har du frågor kring tjänsten eller vill skicka din ansökan gör du det till vår köksmästare Per Andersson på koket@hagaslott.se

Mer info om oss finns på www.hagaslott.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02