Annons

Kockar sökes till Vår Gård

Vår Gård

Vill du jobba inom hotell, restaurang och möten och bli en del av en innovativ verksamhet som präglas av stolt historia, stora hjärtan och stark framtidstro? Vår Gård är mitt i en spännande förändringsresa mot att bli en levande mötesplats för alla. Vår vision är att bli Sveriges främsta destination inom hållbara mat- och mötesupplevelser med människor i fokus. Är du redo för en ny utmaning? – då hämtar vi upp dig på vägen.

Historia & Nutid

Vår Gård ligger vackert belägen i Saltsjöbadens kulturhistoriska område och bär på en lång historia. Redan 1926 förvärvades Vår Gård av Kooperativa förbundet och blev kursverksamhet för utbildning av KF:s butikspersonal och chefer. Nya pedagogiska metoder uppstod i lärandet där konst, kultur och estetik kom att berika mötet mellan människor. Att samverka i grupp skapade nya idéer, kreativitet och värdefulla relationer inför framtiden.

Här lades grunden för en stark värdegrund och företagskultur som lever kvar än idag. Vår Gård sätter alltid det mänskliga i fokus och värdesätter ansvarstagande, omtanke och engagemang. Genom ett genuint intresse för gäster, medarbetare och miljö blir upplevelsen på Vår Gård personlig och hållbar genom alla led.

Idag är Vår Gård en modern svanenmärkt, hotell- och konferensanläggning med fokus på möten mellan människor. Både stora som små företag samt privata sällskap återkommer för det varma mottagandet och de vackra miljöerna där kultur, gastronomi och hållbara upplevelser går hand i hand.

Om tjänsten

Brinner du för att skapa unika smakupplevelser på bra råvaror? Nu söker vi kockar med erfarenhet av á la carte som värdesätter hälsosam och vällagad mat. Du kommer bli del av ett erfaret köksteam med hög ambition och massor av lekfullhet. Just nu är vi inne i en spännande och expansiv fas där vi öppnar upp en ny restaurang och bar under senhösten 2021. Restaurang Skärtofta kommer bjuda på fin á la carte och ett unikt barhäng i vacker sekelskiftesmiljö. Tillsammans med köket blir du delaktig i att utveckla vår nya restaurang, men även hjälpa till med vår stora konferensmatsal och vårt mysiga Bageri & Vincafé. Vår matfilosofi är ganska enkel och lägger stort fokus på lokala råvaror i säsong för högsta kvalité och hållbarhet.

Vad kan vi erbjuda dig?

En varm och inkluderande arbetsplats med glada kollegor och härliga gäster. Stora möjligheter till utveckling för dig som vill växa i din yrkesroll, men även som person. En kreativ och inspirerande arbetsmiljö i vackra byggnader och natursköna omgivningar. Vi värnar om allas lika värde och är lyhörda inför varandras behov och välmående. Vår Gård har en stark ägare i KF koncernen där kollektivavtal, policys och förmåner bidrar till en trygg och förmånlig anställning.

Vad förväntar vi oss av dig?

Att du har ett genuint intresse för människor och förstår att du är en viktig del av upplevelsen. Som medarbetare delar du våra värderingar och vill vara med och driva utvecklingen framåt. Du är nyfiken, ansvarsfull och vågar ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta och är en god kollega som gärna hjälper till när det behövs.

Kvalifikationer och egenskaper:

Minst 5 års erfarenhet av á la carteköket.

Erfarenhet av catering och event är meriterande.

Kunskap och intresse för närproducerade råvaror och hållbar matlagning.

Stark känsla för smaker och vackra uppläggningar.

Arbetsområden:

  • Á la carte (huvudområde)
  • Frukost
  • Lunch
  • Barmeny
  • Konferensmåltider

Villkor:

Vi söker kockar på heltid, men även extra vid behov.

Du arbetar på rullande schema, dagar, kvällar och helger.

Ansökningar tas emot löpande fr.o.m. den 2 augusti med start enligt överenskommelse.

Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Skicka din ansökan eller frågor om tjänsten till:

Liam Ginnane, Food & Beverage Manager

liam.ginnane@vargard.se

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02