Annons
Annons

Kockar till Smådalarö Gård (säsong ca juni-september)

Smådalarö Gård

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se,

Smådalarö Gård ligger idylliskt i Stockholms skärgård. Med bil tar resan bara omkring 40 minuter från Stockholm. Vi satsar också stort på aktiviteter och upplevelser. Med Smådalarö Krog – Brasserie & Bränneri erbjuder vi ett nytt krogkoncept för alla våra gäster och boende på Smådalarö Gård. Vi är ca 20 medarbetare som arbetar som ett team för att våra konferensgäster, golfgäster, weekendgäster och hamngäster alla ska känna sig välkomna. Smådalarö Gård har 56 rum i huvudbyggnaden och 6 rum i Gits Hus. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.smadalarogard.se  

I sommar storsatsar vi på vår golf- och skärgårdspärla Smådalarö Gård med SDG-live. Under sommaren kommer vi erbjuda våra gäster handplockade stjärnor från delar ur Sveriges artistelit i vår nyrenoverade skärgårdskrog. Nu behöver vi extra säsongspersonal för att upplevelsen ska bli bästa möjliga för våra gäster.

Vad vi söker

Vi söker flera kockar för säsongsanställning till vårt team på Smådalarö Gård. Vi lagar & bakar all mat från grunden & efter vad som är i säsong. Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst. Samt att du har en känsla för smak, service och kvalitet. Som person är du positiv, initiativtagande, är lyhörd inför gästernas behov & är flexibel och rycker in där det behövs.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett säsongsjobb i Stockholms vackraste skärgårdsmiljö! Tillsammans med ditt team jobbar ni för att ge kunderna sommarens bästa upplevelse. Vi tillämpar också kollektivavtal med bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Dina arbetstider är varierande under: vardagar, kvällar och helger.

Tjänsten är en säsongsanställning från ca juni-september (exakt period diskuteras). Tillgång till personalbostad finns.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Benny Sundin tel. 08-50155100. Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02