Annons
Annons

Köks & restaurangchef

Clarion Collection Hotel Tapto

Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi tar vara på varje detalj och skapar mötesplatser som gör livet lite bättre för våra gäster. Hos oss är gästerna där det händer. Tätt intill stadens puls.

Vi har pulserande Living Room, Fun Dining signerat Top Chef Marcus Samuelsson, mötesplatser med small talk och big business, en lättare kvällsmåltid hos Collection och de mest passionerade medarbetarna.

Clarion Hotel har 77 hotell i Norden med perfekt läge, från våra vibrerande cityhotell, till hotellpärlorna Clarion Collection. Hos Clarion Hotel skall gästerna få uppleva något mer än bara en  övernatting.

Clarion Living. Not Just Staying

Clarion Hotel är en del av Nordic Choice Hotels, Nordens mest expansiva hotellkoncern. Alla våra hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Vi söker en Köks- och restaurangchef som kan ta vårt fantastiska team och vår unika produkt till nästa nivå. Du har en bakgrund som kock eller god erfarenhet från matlagning och samtidigt brinner du för restaurangupplevelsen som helhet. Du drivs av att leda & utveckla andra!

På Clarion Collection Hotel Tapto på Östermalm arbetar vi med ett koncept där frukostbuffé och Tonight’s Special ingår för alla gäster på hotellet. Vi erbjuder vällagad mat med bra råvaror och ofta är det vår väldigt omtycka kvällsmåltid som gör att gästerna väljer att bo hos oss om och om igen. Utöver det vill vi fortsätta utveckla vår konferensavdelning och skapa nya tankar kring hotellet som den naturliga mötesplatsen.  Vi har hög gästnöjdhet på hotellet inom avdelningen – men vi har bara börjat. Vi har höga mål för 2018 och stora ambitioner att utveckla restaurangen ett steg till och nu söker vi dig som vill forma och driva den här utvecklingen tillsammans med ditt team.

I tjänsten ingår bland annat följande

Driva, planera och vägleda arbetet på avdelningen

Schemaplanering/ansvar & optimering av arbetstimmar

Beställningar till avdelningen

Personalansvar och daglig coaching av medarbetare i kök och restaurang Inventering vid månadsskifte

Daglig drift i kök och restaurang

Övrigt

Anställningen är 100 %

Köks- och restaurangchefen ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD

Varierande arbetstid, kvälltjänstgöring ingår beroende på hotellets drift

Tillträde så snart som möjligt

Lön enligt överenskommelse

På Tapto arbetar vi mycket över avdelningarna och som köks- och restaurangchef förväntas du ta ett ansvar utöver din avdelning och driva samarbetet mellan avdelningarna. Som en del i ledningsgruppen är du också med och utformar strategiska planer för hotellet.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så skynda att söka om detta är rätt för dig! Ansökningar tar emot i systemet nedan och för eventuella frågor ta kontakt med VD Virpi Törnroth på 07066 65 09 90 eller virpi.tornroth@choice.se (observera att vi ej tar emot ansökningar på mail, enbart i systemet nedan).

Är du den personen vi söker? Välkommen med din ansökan!

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02