Annons

Kökschef

Ersta terrass

Ersta konferens, hotell & terrass är en mötesplats där kundens behov och önskemål får styra. Det är varken det centrala läget, den stilla omgivningen eller de vackra lokalerna som gör oss unika men det tillsammans med våra vänliga medarbetare, vår historia och det faktum att all vår vinst går till att stödja våra sociala verksamheter gör oss helt enastående. Ersta konferens, hotell & terrass är en del av Ersta diakoni.

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och non-profit.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en kökschef för att driva vår restaurang och festvåning Ersta terrass. Terrassen är en del av Ersta konferens, hotell & terrass. Här finns flera matsalar med olika storlekar och karaktärer. Byggnaden har anor från 1800-talet med plats för cirka 250 sittande gäster. Till restaurangen finns en stor terrass med oslagbar utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och Gamla stan. Här finns stor potential för den kreative att utveckla verksamheten.

I restaurangen serveras lunch till våra konferensgäster, medarbetare på Ersta diakoni och externa gäster. Vi serverar omkring 150 luncher per dag. Vi anordnar evenemang och fester såsom bröllop, dop, examen, födelsedagsfiranden.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
• Personalansvar med utvecklingssamtal, lönesättning och arbetsmiljöansvar för medarbetare i kök och matsal samt schemaläggning i schemaverktyget Medvind
• Ta fram och skriva menyer.
• Kalkylering av maträtter
• Inköp
• HACCP/egenkontroll
• Ansvar för kvalitet- och miljöcertifiering
• Delaktig i verksamhetsutveckling
• Delaktig i kampanjplanering tillsammans med sälj och affärsutvecklare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock med ledarerfarenhet, vidare har du erfarenhet av att arbeta inom konferens/festvåningsverksamhet. Du har ett stort intresse och kunskap för mat och dryck, och sätter gästens upplevelse i centrum. Du behöver ha god datorvana och det är ett stort plus om du har ett intresse för hur vi möter våra nuvarande och potentiella gäster i olika kommunikationskanaler, till exempel via sociala medier.

Har du ett entreprenörstänk och drivs av att sätta din egen prägel? Är du en entusiasmerande, och prestigelös ledare med fokus på att hitta lösningar, och driver din verksamhet efter affärsmässiga principer? Är du en tydlig ledare med förmåga att skapa bra struktur? Då tror vi att du kommer trivas i den här rollen!

Att vara en del av Ersta diakoni innebär att helhetssynen på människan är central. Som medarbetare är du bärare av Ersta diakonis värderingar i dagens alla möten. Våra värdeord är Professionalism, Tillit och Hopp.

Du kan läsa mer om värdegrunden på vår hemsida: www.erstadiakoni.se/synsatt/vardegrund

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Antal platser: 1
Upplysningar:
Annika Green

Verksamhetschef Ersta konferens, hotell & terrass
08-714 6635
annika.green@erstadiakoni.se

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer: A904046

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02