Annons

Kökschef

IFU Arena och Arenahotellet

IFU Arena ägs och drivs av Uppsala Innebandyallians och Upsala IF Friidrott. Här möts innebandy och friidrott på daglig basis – men det händer så mycket mer i våra lokaler. Här arrangeras mästerskap, mässor, konserter, möten och konferenser – och närheten till Arenahotellet gör det enkelt och bekvämt att vistas här.

Restaurangen på IFU Arena serverar omkring 50 000 luncher per år, måltider till olika typer av evenemang, banketter och kiosk- & middagsservering vid matcher. En stor del av vår restaurangverksamhet består av dagens lunch, som blivit en uppskattad lunch i Uppsala.
ArenaHotellets restaurang bemannas och driftas av IFU Arena. Restaurangen erbjuder frukost, konferenslunch, a la carte, gruppbokningar, festvåning och kioskutbud med smörgåsar, bakverk och matlådor.

Gästerna som besöker våra restauranger har stor medvetenhet kring kost och hälsa, något som vi vill förstärka våra restaurangers profiler med ytterligare.

Nu söker vi en kökschef som vill vara med och vidareutveckla profilerna i våra restauranger!
Du har en bred erfarenhet av olika serveringar som dagens lunch, festvåning, konferens och a la carté. Du trivs i en händelserik miljö och tycker om att vara med där det händer, du har gärna hög närvaro i driften där du coachar medarbetare och kvalitetssäkrar vår produkt.

Ditt ledarskap präglas av delaktighet, tydlighet och ger löpande feedback.
Du har minst 3 års erfarenhet i en ledande befattning i kök. Erfarenhet av HACCP / egenkontroll, schemaläggning, köksekonomi, beställningar, inventering, menykomponering.

Vad kan vi erbjuda dig?
En händelserik arbetsplats med möjligheter att utvecklas och växa i sin roll. Du får vara med att sätta profil samt bygga och utveckla två restauranger. Vi är en arbetsplats som värnar om hälsa, du får nyttja anläggningens träningsfaciliteter och har två schemalagda träningstimmar i veckan. ArenaHotellet erbjuder förmånliga priser till fast personal.

Arbetstiderna är händelsestyrda och varierar mellan dagar, kvällar och helger. Arbetstiden är fördelad ca 50/50 på hotellet och IFU Arena.

Anställningsvillkor:
Omfattning: 75% med möjlighet till mertid och ökad sysselsättningsgrad framöver
Anställningsform: Reglerad årsarbetstid
Lön: enligt överenskommelse
Avtal: Tjänsteman kollektivavtal arbetsgivaralliansen/Unionen
Ansökan och frågor kring tjänsten skickas till linda.bovin@ifuarena.se
Ansökningar hanteras löpande, tillträde augusti eller enligt överenskommelse

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02