Annons

Kökschef

First Hotel Statt i Örnsköldsvik

First Hotels restaurang Statt i Örnsköldsvik är en mötesplats där många storslagna middagar, bröllop och högklassiga måltider ägt rum i en genuin och anrik miljö. Här har under många år funnits en utpräglad restaurangverksamhet med åtskilliga besökare. Man har ätit stora middagar, haft bröllop och dansat på nattklubb.

Hotellet stod klart 1913 och mycket av den ursprungliga restaurangen finns bevarat. Restaurangen tar 350 sittande gäster totalt. Kristallkronorna i taket sprider känslan av en svunnen tid. Vi vill skapa upplevelser för våra gäster med övernattning och fantastiskt mat i en härlig miljö. Här är vi stolta över vår arbetsplats och vi är ett engagerat team. Vi vill därför ta nästa steg och öppna restaurangen under mars 2022.

Kökschef till First Hotel Statt i Örnsköldsvik
Vi tar nästa steg och söker dig som vill vara med att skapa och ta restaurang Statt till nya höjder.

Om Tjänsten
Som kökschef har du det övergripande ansvaret för köket. Du har även hela ansvaret för personalen, inventering, matens kvalitet, det ekonomiska resultatet och du är delaktig i prognos och budgetarbete. Du rapporterar till hotelldirektör.

Vem är du?
• Du brinner för matkreativitet, du har ett starkt ledarskap och gillar att jobba i team.
• Du har omtanke för dina gäster samt personal. Lyhördhet är viktigt och att kommunicera med andra är naturligt för dig.
• Du vill hålla en hög standard och är inte rädd för nya inslag i menyer. Att jobba med hållbarhet och specialkost är för dig en självklarhet.
• Du har vinnarinstinkt och är lösningsorienterad Du är stresstålig och gillar att jobba under högt tempo och det påverkar inte matkvaliteten under sådana förhållanden.
• Du arbetar resultat fokuserat, är driven, självgående och kan fatta egna beslut.
• Service och kvalitet är i fokus.
• Du har flera års erfarenhet i yrket samt ett stort intresse inom hotell och restaurang branschen
• Du talar och skriver bra svenska och engelska

Start: enligt överenskommelse
Lön: enligt överenskommelse
Ansluten till kollektivavtal

Vi gör löpande urval och tar in eftersom för intervjuer. Skicka ansökan med CV och personligt brev till monica.lindmark@firsthotels.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02