Annons
Annons

Kökschef

Hotel Terminus

Platsen som kökschef på Hotel Terminus är ledig.
Terminus ligger på Vasagatan mitt emot Centralen i Stockholm och har 155 rum och två restauranglokaler med utmärkt läge på gatuplanet. I den större restaurangen med ingång från Klara Vattugränd serveras frukost till hotellgästerna och lunch i form av kontorslunch och affärslunch till allmänheten. På eftermiddagar och kvällar tas beställningar emot för sällskap upp till 80 personer.

Kasper Restaurang & Bar med ingång från Vasagatan är en populär och välbesökt mötesplats i okonventionell miljö med à la carte meny, barrätter, öl, vin och drinkar.
De båda restaurangdelarna utgör egentligen en enhet och betjänas av samma kök.

Vi söker en kunnig och erfaren person som vill engagera sig och föra Terminus mattradition vidare. Det fordras ett stort intresse för matlagning, en naturlig ledarförmåga, ekonomisk läggning och flexibilitet parad med beslutsamhet. Som kökschef på Terminus kommer du att arbeta självständigt tillsammans med din personal, kollegor och hotelledning i en öppen och trivsam miljö.

Välkommen med din ansökan med CV per post eller mejl (behandlas strikt konfidentiellt). Ring gärna undertecknad om du vill veta mer, 070-826 22 47.
Jan Ramén, Hotel Terminus, Box 271, 101 25 Stockholm, jan.ramen@terminus.se.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02