Annons
Annons

Kökschef

Urban Deli Sveavägen

Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall – Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och på Åhléns City och Centralstationen i Stockholm. På Urban Deli jobbar drygt 400 anställda idag med en och samma önskan och drivkraft, att ge gäster och kunder en upplevelse att minnas. Vårt fokus ligger på matglädje, service och ett personligt bemötande och vi bidrar med kunskap, intresse och åsikter. Våra kunder och gäster ska känna sig välkomna hos oss och miljön är färgstark och skön med en blandad publik.

Om dig

Nu finns det en fin möjlighet att bli en del av Urban Deli i en viktig ledarroll! Vår kökschef ska gå vidare inom koncernen, så vi söker en ambitiös ersättare med erfarenhet av att framgångsrikt ha lett arbete i stora kök med flera avdelningar. Vi söker en person som brinner för kvalitet och som håller sig a jour bland mat- och restaurangtrender som kan bidra till att fortsatt utveckla vårt erbjudande och säkerställa att vi ligger i framkant med hållbarhet och innovation som ledord.

Kökschefen har det yttersta ansvaret för hela köksverksamheten på Urban Deli Sveavägen, vilken innefattar a la carte kök, catering- och produktionskök, Salads & Stuff, saluhall, matstudio samt matutbudet på samtliga våra försäljningspunkter så som takterrass och café. I uppdraget ligger även ansvar för disk och logistik. Sammanlagt arbetar ca 30 personer i köksorganisationen. Kökschefen rapporterar till den operativa ledaren för Urban Deli Sveavägen och sitter med i den lokala ledningsgruppen samt i köksrådet för hela Urban Deli.

Personen vi söker är en tydlig ledare som är stark inom köksekonomi, ser synergi- och effektiviseringsmöjligheter mellan köksavdelningar och säkerställer att vi har ett gott arbetsklimat där personalen involveras i menyarbete och tillåts växa i sina roller

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter som innefattas i tjänsten är:
• Ansvara för att säkerställa konceptet Urban Deli
• Delaktig i service på de olika köksavdelningarna
• Uppnå de satta ekonomiska målen för köket, saluhallen, catering och Salads n Stuff
• Ansvarar för att det råder ett bra personalklimat på hela arbetsplatsen
• Daglig ledning av arbetsgruppen och ansvar för att det råder en god och produktiv arbetsmiljö
• Rekrytering till köksteamet
• Bollplank och stöd för dina medarbetare genom att inspirera och involvera dem i den kreativa utvecklingen
• Övergripande säkerställa personal- och råvarukostnader i alla avdelningar
• Övergripande ansvarig för alla recept
• Huvudansvarig att köksverksamheten följer satta myndighetskrav
• Ansvara för att följa Urban Delis kvalitetsmål
• Ansvara för att inköpen sker enligt Urban Delis råvaruprofil
• Andra arbetsuppgifter än ovan kan tilläggas eller delegeras till kökschef av Operativ Ledare

Anställningen är tillsvidare, på heltid med en provanställning på sex månader. Arbetstider varierar och innefattar dagar, kvällar och helger även om tjänsten i huvudsak kan utföras dagtid under vardagar. Senaste ansökningsdag är den 15 jan. Ansökningar tas emot löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än så.

För eventuella frågor kontakta Christopher Lööb. mail christopher.l@urbandeli.org, tfn 073-151 38 60.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02