Annons

Kökschef/Köksmästare

Elisefarm

Mitt i Skåne i härlig Herrgårdsmiljö välkomnar vi gäster som vill njuta av god mat och härlig miljö. Här finns hotell, restaurang, Spa, konferens och golf.

Elisefarm söker nu en inspirerande köksmästare som vill driva och utveckla arbetet i köket. I rollen ansvarar du bland annat för att bygga och leda teamet i det dagliga arbetet, ekonomi, inköp, utveckla produkten, kvalitetssäkring samt har personalansvar. Du arbetar aktivt under service både dag, kväll och helg samt ser till att vara närvarande där det händer.

Vi letar efter dig som har minst tre års erfarenhet av liknande tjänst, gillar att leda och arbeta med människor samt är noggrann i ditt utförande. Du har ordning och reda, har goda kunskaper i köksekonomi och känsla för kvalitet på såväl mat som upplägg och presentation. Avslutningsvis hanterar du det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt uppskattar tempo i ditt arbete. Du har tillgång till bil och körkort. Tjänsten är på 100%, med start enligt överenskommelse. Varierande arbetstider dag, kväll och helg förekommer.

Ansökan
Vi tillsätter tjänsten löpande och önskar därav din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att få höra mer om dig och dina ambitioner!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02