Annons
Annons

Kökschef med personalansvar

Bjärsjölagårds Slott

Om arbetsgivaren – Hushållningssällskapet Skåne
Hushållningssällskapet Skåne med dotterbolag bedriver verksamhet på nio platser i Skåne och har cirka 160 årsanställda. Koncernen omsätter drygt 200 mkr. Vår kärnverksamhet är att utveckla skånskt lantbruk och landsbygd till nytta för dess företagare. Vi driver även Bjärsjölagårds Slott & Konferens och verkar därmed i hela kedjan från jord till bord. Rådgivning och förvaltning är förlagda till dotterbolagen HIR Skåne AB och Hushållningssällskapets Skogs- och Lantbruksförvaltning AB. I koncernen ingår även Önnestadsgymnasiet/HUSKAB med inriktning mot lantbruk och skog. Vi delar en gemensam vision om en landsbygd som lockar med ett näringsliv som växer!

Kökschef med personalansvar till Bjärsjölagårds Slott
Bjärsjölagårds Slott är en fantastisk mötesplats i hjärtat av Skåne med en spännande gastronomi för möten, bröllop och andra evenemang. Här är en totalupplevelse med service, mat och drycker i fokus. Menyerna tillagas alltid av lokala råvaror i slottsköket och komponeras med utvalda drycker innan de serveras med glädje och stolthet över att kunna bjuda alla gäster på en upplevelse utöver det vanliga.

Sedan år 1958 drivs Bjärsjölagårds Slott av Hushållningssällskapet Skåne, landets äldsta organisation för utveckling av livsmedelsproduktion, vars beskyddare är Prins Carl Philip. Ändamålet är att främja utvecklingen av lantbruket och landsbygden genom att utveckla och förmedla kunskaper till nytta för dess näringar.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:
• Menyframtagning efter säsong
• Kontakt med gäster, ex menyplanering
• Matlagningsaktivitet med gäster
• Beställa varor och kontakt med leverantörer (grossister och lokala producenter)
• Prissättning
• Egenkontroller
• Schemaläggning
• I tjänsten ingår det att arbeta operativt i köket.

Du rapporterar till verksamhetschefen på slottet och har en kock som underställd personal.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom gastronomi och flerårig erfarenhet som kock och som kökschef med personalansvar. Du har dokumenterad erfarenhet och goda referenser från liknande arbete inom branschen. Önskvärt somalierutbildning men inget krav.

På slottet är det viktigt att ha höga ambitioner och att vi tillsammans kavlar upp ärmarna för att utvecklas och utveckla verksamheten. Därför är det en förutsättning att du har en positiv inställning och är en nyfiken lagspelare som brinner för gastronomi, helhetsupplevelsen och att överraska gästen. Du gör det lilla extra, kan arbeta över gränserna och agerar lyhört för att alltid bjuda gästen på en minnesvärd helhetsupplevelse.

Du har ordning, reda och struktur i köket och stor passion för yrket och är en god inspiratör. Vi förutsätter att du är social och trivs med att vara ute bland gästerna när du serverar maten.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Tjänsten inleds med en provanställning, heltid och arbetstiden är fördelat på dagar, kvällar och helger.

Frågor om tjänsten?
Ring oss gärna så berättar vi mer. Verksamhetschef Birgitta Folkesson, 010-476 21 19, birgitta.folkesson@hushallningssallskapet.se

Sista ansökningsdag
Vill du jobba i en magisk miljö är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är den 2022-01-31

Läs mer på vår hemsida

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02