Annons
Annons

Kökschef till THS restaurangverksamhet

Tekniska Högskolans Studentkår

Kökschef till THS restaurangverksamhet
Välkommen till vårt team om elva personer i den dagliga driften och uppemot hundra kollegor vid större arrangemang. Vi lagar 200 000 portioner mat/år och vid event kan vi ha uppemot 600 sittande bankettgäster. Dagligen har vi runt 500 gäster till lunch och i caféet. Utöver det har vi ca 200 st event/år, allt från 50 koppar kaffe till trerätters middag för 100-tals gäster. En väldigt omväxlande och spännande verksamhet kan vi utlova.

Vem är du?
Nu söker vi dig som brinner för gastronomi, är kreativ och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi ser att du är en utbildad kock (meriterande om du varit kökschef) med flera års erfarenhet av en ledande roll i köket. Det är viktigt att du är ordningssam och strukturerad samt en väldigt bra matlagare. Största delen av din dag spenderas i köket med att laga mat och att handleda övrig kökspersonal i det dagliga arbetet.

• Du har ett gott ekonomiskt sinne och är en positiv person med mycket energi.
• Menyplanering sker i samråd med verksamhetschef för att säkerställa att vi når relevanta nyckeltal och budget.
• Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift.
• Du är prestigelös, flexibel, har ”skinn på näsan” och vågar säga ifrån
• Du är ödmjuk, stresstålig, rak och ärlig.

Den vi söker ansvarar för:
• Utbud
• Inköp
• Produktion
• Livsmedelshantering
• Kvalitetskontroll
• Hygienkontroll
• Egenkontroll
• Personalansvar: Schemaläggning, utveckling, rekrytering och introduktion till köket, totalt fyra medarbetare.

Om anställningen
Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning
Arbetstider: Dagtid måndag – fredag (vid event kan kvällar och helger förekomma) 100 % arbetstid är på plats. Kollektivavtal finns.

Unikt för denna arbetsplats:
Vi äter lunch tillsammans dagligen. Vi stöttar, utmanar och backar upp varandra och hjälper till där det behövs. Vi får ett nytt stort kök nästa år, med mer plats. Du arbetar fram till midsommar och är sedan ledig hela sommaren. Du har fem veckors semester och övertid tas ut i kompledighet. Du får en gedigen introduktion med nuvarande kökschef som är kvar till december.

Var ligger arbetsplatsen?
Drottning Kristinas väg 15-19
100 44 Stockholm

Arbetsgivaren
Tekniska Högskolans Studentkår

Kontakt
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Growisit – Vi rekryterar för besöksnäringen.

För frågor om tjänsten:
Kontaktperson: Hanna Söderfjäll
Tel: 079-313 01 49
hanna.soderfjall@growisit.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02