Annons
Annons

Köksmästare (vikariat)

Annas Kök

Vi söker köksmästare som har adekvat utbildning inom kompetensområdet och/eller flerårig erfarenhet av att leda ett kök. Du har viljan och lusten att ge våra gäster service och matupplevelse utöver det vanliga. Du arbetar för att gästen ska stå i centrum, när gästen är nöjd är du nöjd. Att leda och utveckla andra människor i deras arbete faller sig naturligt för dig. Du är trygg i din yrkesroll, noggrann, ansvarstagande, har hög social kompetens och är alltid en god förebild för dina medarbetare. Du kommer att leda och fördela arbetet i köket med ett tydligt ledarskap och motivera och entusiasmera personalen så att alla jobbar mot samma gemensamma mål. I din menykomponering ser vi gärna kreativt nytänkande varvat med klassiker. Du månar om att alla rätter som serveras har det där lilla extra och ger dig inte förrän smakerna sitter.

Dina arbetsuppgifter är menykomposition, råvarukalkylering och egenkontroll. Du är arbetsledare för vår köks- och cafépersonal. Kvalitetsansvarig för all mat som serveras våra gäster samt har inköpsansvar för verksamhetens samtliga råvaror och kontakt med leverantörer.

Du trivs som bäst när det är mycket att göra och bidrar med energi och glädje till arbetet. Det är meriterande med kunskaper i bageri, konditori och det kalla köket.
Annas Kök startade 2007 och är belägen på Miljögården i Lund som är känt för att vara Skånes vackraste inredningshus. Annas Kök och Miljögården är familjeföretaget som är måna om den personliga servicen och höga kvaliteten rakt igenom. Vi gillar att arbeta med närodlade säsongsråvaror och lagar all mat från grunden. Vi driver även caféverksamhet under de timmar när varmköket är stängt. Även här bakar vi allt själv från grunden. Vårt mål är att ta lunchen i Lund till en ny nivå! Vi vurmar för det svenska och franska köket. Genom vår cateringverksamhet finns även möjligheten att få en kulinarisk resa i hemmiljön.

Anställning: Vikariat 1,5-2 år med chans till förlängning.

Start: 23 juli
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid vardagar och helg
Plats: Lund

Intervjuer sker fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan.
Välkommen med din ansökan via mejl med bifogad cv, personligt brev, referenser samt foto till ansokan@miljogarden.se
Eventuella frågor besvaras av Lina på 0739-18 81 88

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02