Annons
Annons

Köksmästare

Quality Hotel Galaxen

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker en driven målmedveten kökschef som vill vara med att driva och vidareutveckla vårt kök.

Vår spännvidd är allt från hotellfrukost till galamiddagar för upp till 900 personer. Du ska leda och utveckla ett entusiastiskt köksteam och även själv vara en del av den dagliga produktionen.

Som kökschef ansvarar du för driften av köket med planering, inköp, personal och budget. Du kommer jobba tätt med Restaurangchefen som närmast ansvarig.  Du tillsammans med Restaurangchefen kommer att utveckla koncept och menyer samt bidra till att hålla en hög kompetens på medarbetare genom lämplig fortbildning.

Egenskaper som vi ser som en förutsättning är att du är; en bra ledare, kvalitetsmedveten, ekonomiskt sinnad, drivande och en god administratör, samt att du brinner för matlagning.

Du är lojal, positiv och agerar behärskat vid stress samt är en bra förebild för dina övriga kollegor.

Vi ser att du har minst 3 års utbildning, goda kunskaper i köksekonomi, flera års erfarenhet från branschen, tidigare personalansvar, stor erfarenhet från större middagar och evenemang och behärskar svenska i tal och skrift.

Känner du igen dig i detta och vill vara med att utvecklas i ett spännande företag? Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande.

Maila din ansökan till:

Carola.parling@choice.se

Quality Hotel Galaxen Borlänge

Carola Parling/ Food & Beverage Manager

Tfn: +46 243-21 61 60

Dir: +46 72 1661397

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02