Annons
Annons

Köksmästare

Green Hotel

På hotellet finns äkta, genuin matglädje. Vi lagar all mat från grunden med så mycket lokala råvaror som möjligt, både med tanke på miljön och hotellets ekonomi. Vi bakar vårt eget bröd, sätter våra egna skyer och lagar vår egen leverpastej.

Vi söker dig som vill driva köket i samma anda men med din egen personliga touch, har hög arbetsmoral och ett äkta och genuint engagemang.

Vi söker dig som vill värna om vardagen och ha, för vår bransch, bra arbetstider. Du värdesätter att bo naturnära och ändå med bra kommunikationer till hela landet. Antingen vill du ha ett break från storstan eller så är det dags att slå sig till ro för längre tid.

Vi har nyligen byggt ut köket och håller på att utvecklas. Spännande möjligheter för den som vill utvecklas och utveckla. Vill du vara en del av vår resa, ta marknadsandelar, öka merförsäljningen, utveckla nya spännande möten och skapa det bästa gästerbjudandet?

”Green Hotel är en plats för människor, möten och rekreation”

Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02