Annons
Annons

Köksmästare

Råda Rum

Vår köksmästare Fredrik Källström går vidare mot nya utmaningar och vi söker vår nästa Köksmästare.

10 minuter från Korsvägen hittar du Råda Rum: – en mötesplats där mat, musik och stämning alltid är i fokus. Vi levererar alltifrån dagens husman, bröllopsmiddagar, kick-offs till större event.

Danny Saucedo, Miriam Bryant och Louise Hoffsten är några av artisterna som har signerat vår Wall of Fame

Vi söker en stabil, smaksäker matlagare som har kontroll på logistiken kring alltifrån en tvåa konferenslunch till en bankett för 400 gäster. Du skapar förutsättningar så att dina medarbetare i köket kan leverera en upplevelse som överträffar gästernas förväntningar – du inspirerar och engagerar personalen.

Vad du gör

Du planerar och fördelar arbetet i köket och bemannar och schemalägger personal. Du har stor insyn i alla delar av verksamheten och är ytterst ansvarig för inköp och personalkostnader. Du säkerställer att vi håller kvalitet i allt vi gör.

Vem du är

Vi tror att du är kreativ, engagerande och prestigelös och gillar att jobba i team. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk.Tjänsten är till 80% operativ och du deltar med självklarhet i den dagliga driften.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du blir en viktig pusselbit för företaget och ingår i Råda Rums ledningsgrupp där vi tillsammans driver verksamheten framåt.

Skicka din ansökan till Helena.dahlin@radarum.se

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till vd Helena Dahlin 0707-344 344

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 31/5

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02