Annons
Annons

Köksmästare

Jula Hotell & Konferens

Best Western Plus Jula Hotell & Konferens är en fullskalig hotell- och konferensverksamhet med 290 bäddar och plats för 300 matgäster. I vår egen unika konsthall samt i vår matsal kan man njuta av vacker äkta konst av bland annat Anders Zorn och Carl Larsson. Vi är just nu inne i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellets utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Köksmästare till Jula Hotell & Konferens

Som Köksmästare hos oss ansvarar du för att skapa en restaurangupplevelse utöver det vanliga! Med stort fokus på närproducerade råvaror baserade på säsong skapar du och ditt team, på ca 10 personer, tillsammans fantastiska upplevelser för våra gäster.

Det här gör man som Köksmästare
Som Köksmästare kommer du vara synlig, närvarande och aktiv i köket. Du har ansvar för inköp, bemanning, personalledning, menyplanering och råvarukalkylering. Du ingår i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Vi söker dig som älskar att laga mat, både traditionell husmanskost men även nyskapande efter säsong och råvara, för att överraska gästerna med en smakupplevelse. Du har en längre erfarenhet av praktiskt chef- och ledarskap. Du har flerårig erfarenhet som Köksmästare inom hotell, konferensanläggning eller restaurang och är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter.

Det här är du som person

Du har en strategisk förmåga och ett coachande förhållningssätt i ditt ledarskap. Du har en ledande personlighet med förmåga att lyssna, engagera och skapa resultat genom andra. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild. Du motiveras av att utveckla andra. Du har en god förmåga att prioritera och delegera arbete. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Du är strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet.

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Vi har kollektivavtal med HRF. Tillträde snarast.
Placeringsort: Skara
Läs gärna mer på https://www.julahotell.se/

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 11 augusti.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02