Annons

Köksmästare

Mornington Hotel City

På bästa adress ligger Mornington Hotel City. Ett hotell med en spännande, äkta historia och med familjen Persson som ägare sedan 1974. Här möter vi dig i en avslappnad atmosfär utan onödiga köer, krångel och krusiduller. Här ligger fokus på hantverk, form, arkitektur och hållbarhet och här vill vi att du ska trivas. Vi har en av Östermalms bästa och mest trivsamma restauranger och barer. Restaurang med bra ljudnivå, perfekt för privata, mindre möten såväl som för medelstora och större sällskap.

Köksmästare (tillsvidareanställning)
Vi söker nu en ny köksmästare för nystarten av restaurangen på Mornington. Vi tror på en ljusare framtid inom kort och söker en köksmästare med övergripande ansvar för köksverksamhet. Din uppgift är att driva och utveckla köket efter de ramar som är satta av
ledningen, dig och Guest relation manager. Ditt arbete går ut på att säkerställa att ditt kök är välfungerande och lönsamt med välmående personal.

Arbetsuppgifter
Som köksmästare leder du det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du har en viktig roll vid rekrytering och medarbetarsamtal och hanterar bemanningsplanering och schemaändringar. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion och arbetsplatsutbildning.

Du har utöver dina operativa uppgifter även uppgifter av administrativ karaktär, såsom köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära Guest relation manager för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel.

Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du behöver även bred erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning. Du har tidigare arbetat med buffé och à la carte samt beställningsverksamhet. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra koncept framåt.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Egon Persson, Platschef Mornington Hotell City, Nybrogatan 53, på telefon 070-425 33 73. Skicka din ansökan till
egon.persson@mornington.se

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari . Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02