Annons

Köksmästare

TB Grill Room, Scandinavian Resorts

Ser du skogens guld – när andra ser ett hjortron? Då kan du vara vår nya köksmästare!

Scandinavian Resorts i Sälen driver 13 olika varumärken som spänner från pizza och burgers till Fine Dining. Mat är vår passion och nu söker vi en lika passionerad köksmästare som ska jobba med vårt kulinariska team!

Du kommer att leda White Guide-restaurangen TB Grill Room, ett New York inspirerat steakhouse, men även vara delaktig i våra övriga restauranger.

Din roll kräver ambition och mod. Ödmjukhet och engagemang. Du behöver ha en innovativ och lösningsorienterad inställning och vara en stark och målmedveten ledare med minst fem års erfarenhet av att leda större kök.

Du kommer att bo i Sälen året runt, en spännande ort med ny flygplats, nya hotell och restauranger och en ständigt utvecklad infrastruktur. Framför allt har du oslagbara naturupplevelser utanför dörren.

Anställningsform: helårsanställning med möjlighet till utbildning och gästspel på någon av våra andra anläggningar samt hos samarbetspartners runt om i hela världen.
Start: enligt ö.k. dock senast 1/11 2021.
Skicka din ansökan till: martin.sahlberg@hogis.se
Kontaktperson: Martin Sahlberg, Operativ Chef

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02