Annons

Köksmästare

Urban Deli Sveavägen

Om Urban Deli
Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall – Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och på Centralstationen i Stockholm. Vi har också en webbutik och ett hotell med 106 designade rum på Urban Deli Sveavägen.

Vi är ett gäng nyfikna och glada innovatörer som med passion för mat vill göra matlivet lyckligt och enkelt. Vi älskar att ge bra service och bidra med kunskap och inspiration, oavsett om det handlar om en restaurangupplevelse hos oss eller hemma. Våra kunder & gäster ska alltid känna sig välkomna och miljön är färgstark och skön med en blandad publik.

Om dig
Till vår restaurang på Sveavägen söker vi nu en Köksmästare. Urban Deli Sveavägens restaurang är en livlig verksamhet med hög beläggning både frukost, lunch och middag. Här blandas privatgäster med businessfolk dag som kväll och en brusig stämning byggs upp under AW’n som senare övergår till full matsalsservice. Restaurangen har ca 250 sittplatser samt en stor bar.

– Du älskar mat, dryck, service och restaurangbranschen
– Du har mycket goda ledarskapsegenskaper, hög integritet och god vana av att arbetsleda och peppa service
– Du är en glad, positiv och energisk person med stark servicekänsla
– Du är en lagspelare med högt tempo, stort driv och hanterar många olika arbetsuppgifter samtidigt
– Du triggas av att nå högt uppsatta mål
– Du har erfarenhet från liknande roll från livlig konceptkrogsmiljö
– Du har mycket goda matlagningskunskaper
– Du pratar svenska & engelska obehindrat

Du ingår i restaurangledningen och rapporterar till din Kökschef. Köksmästare ansvarar över dagliga driften i köket och tillsammans med dina sous chefer och kockar säkerställer du att vi har produkter av högsta kvalitet, ett bra samarbete och god stämning med övriga avdelningar och hjälper servisen att hålla en service i toppklass.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:
– Säkerställa högsta möjliga kvalitet
– Leda ditt arbetspass
– Lära upp och coacha sous chefer och kockar
– Kommunikation med övriga avdelningar
– Säkerställa hygien, service, miljö och koncept
– Säkerställa alla rutiner inför öppning/stängning
– I rollen ingår viss administration men huvudparten av arbetet är daglig operativ drift

Arbetstiderna är till stor del förlagda kvällar och helger. Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning.

Lön & tillträde enligt överenskommelse. All personal på Urban Deli har generösa rabatter i både restaurangerna & butikerna samt årligt friskvårdsbidrag. Vi har självfallet kollektivavtal.

Vid behov har vi personal-lägenheter i centrala Stockholm som kan nyttjas under tiden du letar efter eget boende. Vi har både möblerade som omöblerade lägenheter.

Urban Deli är en del av Axfood.

Varför Urban Deli?
Vi erbjuder unika mötesplatser för dygnets alla måltider med en kombination av butik, saluhall och restaurang som ger en livlig och kul atmosfär. Mötesplatser där alla är välkomna! Du får en unik möjlighet att utvecklas inom service då vi driver bar, restaurang, saluhall, butik och hotell under samma varumärke. Du får vara del av ett gäng som har som ambition att ligga i framkant genom att hela tiden testa nya vägar, produkter och arbetssätt för att bli mer hållbara och inspirera andra – mat ska vara gott för planet, kropp och själ!

Ansökan
Ansök via länken. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02