Annons
Annons

Köksmästare

Food by Coor

Är du en kulinarisk och kreativ köksmästare som brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser? Ser du en tjusning i att skapa förstklassiga lunchupplevelser och bidra till en helhetsupplevelse kring mat och dryck? Då är du vår nästa köksmästare!

Food by Coor i Solna – en restaurang som erbjuder välbalanserade måltider av genuin och hållbar matglädje. Från frukost på morgonen, lunch eller konferensen under dagen och det behövliga snackset där emellan. Det som förenar våra Food-enheter är god mat gjord på färska ingredienser, en närvarande, personlig service och ett fokuserat hållbarhetsarbete. Allt inramat i en helhetsupplevelse med trivsam miljö – Passion för matupplevelsen helt enkelt. Mat och dryck ska vara en källa till glädje och njutning. Med Food by Coor serverar vi vår matglädje helt skräddarsydd för varje unik kund. Nu söker vi dig som längtar efter att få bidra till vår helhetsupplevelse med service, kvalité och hållbarhet i fokus.

Mer nyfiken på Food by Coor? Kika in HÄR

Om rollen
Vi söker nu en passionerad och lyhörd köksmästare till vår nyöppnade restaurang i Solna där du är med och skapar en helhetsupplevelse med fokus på hållbarhet och det gröna köket. Som köksmästare på Coor så leder du det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster. Du har en viktig roll i att utveckla verksamheten med ditt ekonomiska tänk och är väl insatt i hållbarhetsfrågor.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:
• Arbetsledning och coachning av personalen i köket, ca 10 personer
• Ansvar för menyplanering och tillagning
• Ansvar för inköp av råvaror och rutinerna kring det
• Ansvar för kökets ekonomi och resultat
• Ansvar för inventering och lagerhållning
• Ansvar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
• Delta i kökschefsmöten och liknande forum
• Utveckla och förbättra verksamheterna tillsammans med restaurangchefen

Genom ditt ledarskap bidrar du till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel i att skapa förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö. Du tar ett stort ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning. Du rapporterar till restaurangchefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en sex månaders provanställning med placering i Solna. Arbetet sker främst på dagtid men både kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Vår kandidat
Du har relevant utbildning och har flera års erfarenhet av rollen som kock samt erfarenhet av en liknande arbetsledande befattning där du har arbetat med bredden i matlagningen. Mat är din stora passion och du brinner för att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser på ett ekonomiskt och hållbart sätt. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du svenska och engelska obehindrat och vi ser också att du har en god datorvana.

Din personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du är engagerad, lyhörd, smaksäker och kreativ. Du är en naturlig ledare och har en förmåga att inspirera och få med dig andra genom din positiva, tydliga och samtidigt ödmjuka och prestigelösa framtoning. Du trivs i en miljö där en stark serviceanda och lagarbete står i centrum. Vi ser vidare att du har en stor ansvarskänsla och förmåga till ordning och struktur.

Vi erbjuder
Här får du en spännande möjlighet att arbeta med bredden i matlagningen med arbetstider som gynnar en god balans i livet! Inom Coor ges den enskilda restaurangen stor frihet i att utforma den egna verksamhetens inriktning. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur och för dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder självklart fast lön, pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i vår rekryteringsportal på vår hemsida. Vid frågor om rollen vänligen kontakta regionchef Michaela Signorelli Wallin på michaela.signorelliwallin@coor.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 och 2022 av Karriärföretagen. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02